Haberler

Düşen Helikopterde Şehit Olan 4 Askerimiz Kimseye Zarar Vermemek İçin Son Ana Kadar Çaba Göstermiş

Güncelleme:

İstanbul Çekmeköy'de düşen askeri helikopterde şehit olan 4 askerimizin bölgedeki halka zarar vermemek için helikopteri son anda kazanın yaşandığı sitenin bahçesine yönlendirdiği ortaya çıktı.

İstanbul Çekmeköy'de düşen helikopterin enkazında çalışmalar devam ederken, helikopterdeki şehitlerimizin nasıl bir faciayı önlediği de gün ağarınca daha da ortaya çıktı. Kayıt edilen görüntü şehit düşen pilotların helikopteri bina ve çocuk parkına düşürmeyerek kahramanlıklarını gözler önüne serdi.

Çekmeköy'de dün akşam düşen ve 4 askerimizin şehit olduğu kaza ile ilgili çalışmalar sürüyor. Helikopterin üzeri branda ile örtülürken, gün ağarınca kazanın boyutu da ortaya çıktı. Pilotların binalara ve çocuk parkına çarpmamak için büyük çaba sarf ettiği ise gündüz çekilen görüntülerde ortaya çıktı. Görüntülerde helikopterin bina ve çocuk parkının yanına düştüğü görülüyor. Çekilen bu görüntü de şehit olan pilotların kahramanlığının en net kanıtı diye kayıtlara girdi.

Düşen Helikopterde Şehit Olan 4 Askerimiz Kimseye Zarar Vermemek İçin Son Ana Kadar Çaba Göstermiş

ENKAZDAKİ ÇALIŞMALAR SABAHIN İLK IŞIKLARIYLA DEVAM ETTİ

Çekmeköy'de Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesi'nin oyun parkına dün akşam düşen UH-1 tipi helikopterin enkazındaki çalışmalar sabahın ilk ışıklarında da devam etti. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Düşen Helikopterde Şehit Düşen 4 Askerimiz Kimseye Zarar Vermemek İçin Son Ana Kadar Çaba Göstermiş

KAZA KIRIM EKİBİNİN ÇALIŞMALARI SONRASI KALDIRILACAK

Olay yerinde bir vinç ve bir kamyon hazır bekletiliyor. Olay yerine Ankara'dan kaza kırım ekibinin gelmesi bekleniyor. Kaza kırım ekibinin çalışmalarının ardından helikopter enkazının kaldırılacağı öğrenildi. Enkaz alanındaki son durum havadan görüntülendi.

Düşen Helikopterde Şehit Düşen 4 Askerimiz Kimseye Zarar Vermemek İçin Son Ana Kadar Çaba Göstermiş

4 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi'nde bir site içine askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle düştü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Çekmeköy'de düşen helikopterle ilgili olay yerinde yaptığı açıklamada, "Saat 18.51 itibarıyla 4. Kara Havacılık Alayı'na ait askeri helikopter bilinmeyen nedenle Çekmeköy Kirazlıdere'de site içine maalesef düştü. 2 dakika içinde müdahale ettik. Maalesef 4 askerimiz şehit oldu. Milletimizin ordumuzun başı sağ olsun. Olayla ilgili tahkikat başladı." dedi.

Düşen Helikopterde Şehit Düşen 4 Askerimiz Kimseye Zarar Vermemek İçin Son Ana Kadar Çaba Göstermiş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title