Haberler

Aydın Ülkü Ocakları ve Kültür Vakfı Başkanlığına Tayfun Şan Atandı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, Ülkü Ocakları Aydın il başkanlığına Tayfun Şan'ın atandığını söyledi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, Ülkü Ocakları Aydın il başkanlığına Tayfun Şan'ın atandığını söyledi.

Ateş, geldiği Aydın'da, MHP il başkanı Burak Pehlivan'ı ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından Ülkü Ocakları ve Kültür Vakfı Aydın İl Başkanlığı'nın açılışına katılan Ateş, burada yaptığı konuşmada, başkanlığın bazı nedenlerden dolayı geçen yıl kapatıldığını anımsattı. Vakfı tekrar faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ateş, başkanlığına da genel merkezin kararıyla Şan'ın atandığını belirtti.

Davanın önemine işaret eden Ateş, şöyle konuştu:

"Bir ocağımız Türkiye'nin neresinde olursa olsun, farklı bir kaynaktan, farklı bir mecradan besleniyorsa orada bizim ocağımız olmasına gerek yoktur. O sebeple bugün içinizden bir arkadaşınızı buraya ocak başkanı olarak vazifelendiriyoruz. Hizayı sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'den alacak. Ben oradan alıyorum, o arkadaşlarım da sayın genel başkanımdan, benden alacak. Farklı kaynaklardan beslenmeyecekler. Sizler hepiniz bu kutsal ocaktan yetişmiş kardeşlerimsiniz.

Bir adam ömrünün 40 senesini bu davaya vermiş olabilir. Ama ondan sonra gidip, başka yerlerin adamı olup bu davaya ihanet etmişse, ona buralarda hiçbir şekilde bırakın hürmet etmeyi, kapımızın önünden geçirmeyeceksiniz. Bu ocağa sokmayacaksınız. Burada yapacağınız hata hak yolu, Allah yolu, hakikat yoluna ihanettir. O yüzden davaya sahip çıkacaksınız, davanın bayrağını en yukarıda tutacaksınız."

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title