Haberler

Takımlar, Avrupa Maçları Öncesi Emiliano Sala İçin Saygı Duruşunda Bulunacak

Güncelleme:

Uçak kazasında hayatını kaybeden futbolcu Sala için bu haftaki Avrupa maçları öncesi takımlar, bir dakikalık saygı duruşunda bulunacak.

Uçak kazasında hayatını kaybeden Arjantinli futbolcu Emiliano Sala için bu haftaki UEFA kulüp organizasyonları öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

UEFA'dan yapılan açıklamada, bu hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları öncesi Emiliano Sala anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı belirtildi. İsteyen takımların siyah kol bandı takarak sahaya çıkabileceği de ifade edildi.

15 MİLYON STERLİNE TRANSFER EDİLMİŞTİ

28 yaşındaki Arjantinli santrafor, İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City tarafından 19 Ocak'ta kulüp rekoru olan 15 milyon sterlin karşılığında Nantes'tan transfer edilmişti.

Pilot David Ibbotson ve Sala'nın bulunduğu uçak, 21 Ocak akşamı Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e doğru seyir halindeyken Manş Denizi'nde kaybolmuştu.

3 Şubat'ta uçağın enkazının yeri belirlenmiş, 6 Şubat'ta ise çıkarılan cansız bedenin Sala'ya ait olduğu tespit edilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

ase:

abartmayın. hergün Filistinde onlarca çocuk ölüyor. hristiyandı bide. gitti cehenneme. cehenneme gitmiş adama ne üzülüyorsunuz. sonradan müslüman olduysa da kurtuldu zaten bi de şehit oldu . neyin peşindesiniz dağılın

1
6
yanıtYanıtla
Firat:

Hristiyanin yeri elbet cehenemmdir Müslümanin yeri elbet cennetdir ama dinimiz saygi da ögretiyor. ALLÂH seni islâh etsin

yanıt0
yanıt2
ASE:

Zulüm gören bütün müslümanları tek tek saysam buraya sığdıramam. sen şimdi demogoji yapmışsın ÇİNİKENTLİ. ortada bi saygısızlık yok FİRAT . ölmüş cehenneme gitmiş, sen önce ölen din kardeşlerine saygı duy

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title