Haberler

Bakan Soylu: İstanbul'da 2 Ton Esrar Yakalandı (4)

KARŞIMIZDA 'ŞER İTTİFAKI' VARİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Akyurt ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen programda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

KARŞIMIZDA 'ŞER İTTİFAKI' VAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Akyurt ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen programda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Soylu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili, şöyle konuştu:

"Eğer bu seçim birilerinin iddia ettiği gibi sadece bir yerel seçim olsaydı, başka bir anlamı olmasaydı, karşımızda böyle bir itifak kurulmazdı. Eğer biz  buradan bir adım geri basarsak, boşalttığımız yeri hiç de hayırlı adamlar doldurmayacaktır. Karşımızda bir ittifak var. Ben kısaca 'şer ittifakı' diyorum, PKK ile FETÖ ile kol kola yürüyen, hatta onların klavuzluğunda yürüyen bir ittifak. PKK ile kol kola yürümekten rahatsız olmayanlar buyursunlar bu ittifakta yer alsınlar. Ama biz rahatsız oluruz arkadaş. Ben; askerime, polisime, gencecik öğretmenime kurşun sıkan adamla aynı safta olmaktan rahatsız olurum. Yolda yürümekten rahatsız olurum. Terörist cenazesine giden adamdan, DHKP-C'lileri hapiste ziyarete giden, onların gönlünü yapan, moral veren partiden de vekilinden rahatsız olurum. 15 Temmuz'a tiyatro diyen adamlarla kolkola yürümekten ben rahatsız olurum. Yenildiği her seçimde devlete de millete de iftira atan adamlardan ben rahatsız olurum. 'Biz sırtımızı PKK'ya, YPG'ye yaslıyoruz' diyen bir partiyle yol yürümekten ben rahatsız olurum. Vatanını teröristlerden temizlemek için canını ortaya askerime, jandarmama, polisime mecliste 'işgalci' diyen, 'işgal askeri' diyen adamlarla yol yürümekten, ben rahatsız olurum. O ittifakın içinde bulunanlara söylüyorum. Siz bu ittifaktan rahatsız olmuyor musunuz ?"

'ÖYLE BİR İCAT ETTİK Kİ'

Daha sonra terörle mücadeleye değinen Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Öyle bir şey icat ettik ki. Teröristlerin değil adım atması, kafalarını bir yerden bir yere çıkarmaları mümkün değil. Hele şu havalar bir güzelleşsin, İHA'larla onlara ne numaralar çekeceğiz. Türkiye ne yaptığını çok iyi biliyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Ankara Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title