Haberler

Fatih Terim, Badou Ndiaye'nin Yeniden Kiralanmasını İstedi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımda kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye'nin yeniden kiralanmasını istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Badou Ndiaye'yi gelecek sezon için tekrar kadrosunda görmek istiyor. Galatasaray, sezon başında Stoke City Kulübü'nden kiraladığı Badou Ndiaye için yeniden çıkarma yapılacak.

İngiltere ekibinin gelecek sezon için Premier Lig'e çıkma hayali suya düşmüş gözükürken teknik direktör Fatih Terim tecrübeli orta saha için şimdiden görüşülmesini istedi. Badou Ndiaye'nin bir sene daha kiralanması hedefleniyor.

YILDIZLARA DİREKTİF VERDİ

Galatasaray'da son dönemin formda isimleri Belhanda ve Feghouli ile teknik direktör Fatih Terim görüşme gerçekleştirdi.

Özellikle Trabzonspor maçında hücum organizasyonlarını neredeyse kusursuz gerçekleştiren ikiliden Terim, Benfica maçında da aynı performansı istedi.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Badou Ndiaye Fatih Terim Galatasaray Stoke City Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (9)

Babaeskili:

bence galatasaray messiyi falan transfer etsin. Çünkü namoğlu amcası istifa ediyor. Artık gs yi hakemlerle kuddusi amcası kollamazsa ilk 5''e bile giremeyecekler.

2
23
yanıtYanıtla
1:

GÖRÜYORUZ KİMİN NERELERDE OLDUĞUNU . AZİZ GİTTİ ŞİKE BİTTİ VE GERÇEK FENER ORTAYA ÇIKTI .

yanıt17
yanıt3
FENERLI-1:

HAKLISIN KARDES AMMA UNUTMA KI BU HAKEMLERIN HEHSI GETMELI NEDENI YUZDE 95-I FETOCU OLMALARI BU YUZDEN DIYORUM CINCONDA FETOCUKUDDISININ FB-NIN NASIL PUANLARINI CALDIGINI UNUTMA

yanıt0
yanıt4
ALİ:

hakemleri etki altına almak yeterli futbolcuya futbol oynamaya ne gerek var İNSANLAR ARTIK MAÇLARA NİYE GİTMİYOR SONUÇ ORTADA GS TS MAÇI AÇIKÇA HERŞEYİ ORTAYA KOYUYOR.

4
14
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ADAMI HER SENE KİRALIYOZ NEDEN SATTIK

2
1
yanıtYanıtla
BRT:

Ruyana bi daha kiralar ndiayeyi beleşe

1
1
yanıtYanıtla
Recep:

Bu hamsi ve kuşlar buraya konmuslar

1
0
yanıtYanıtla
Civcivlere:

Civcivler ötmeye baslamis

0
0
yanıtYanıtla
GS:

akhisar kayseri erzurum ankaragücü sizin rakipleriniz bunlar bu takımları takip edin yukarıya çok bakmayın başınız döner

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title