Haberler

Cardiff, Hayatını Kaybeden Futbolcu Sala'nın Transferinin İlk Taksitini Ödüyor

Güncelleme:

Galler takımı Cardiff City, geçtiğimiz günlerde Manş Denizi'nde cesedi bulunan Emiliano Sala'nın bonservis bedelinin ilk taksitini ödemeye hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'nin Nantes'tan kadrosuna kattığı ve kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak tarihe geçtiği Emiliano Sala'yı taşıyan uçak 22 Ocak tarihinde Manş Denizi üzerinde kaybolmuştu. Geçtiğimiz günlerde bulunan uçakta Sala'nın cesedine ulaşıldığı açıklanmıştı. Yapılan otopsi sonucu başına ve göğsüne aldığı yaralar nedeniyle Sala'nın hayatını kaybettiği bildirildi.

TÜRK BAŞKAN: BİZ ONURLU BİR KULÜBÜZ

Olay sonrası gözler ise Cardiff ile Nantes arasındaki 17 milyon Euro'luk bonservis bedeline çevrildi. Galler temsilcinin Başkanı Mehmet Mehmet Dalman, İngiliz basınına "Tabii ki, sözleşmeye bağlı olarak onlara ödeme yapmak zorundaysak, ödeyeceğiz. Biz onurlu bir kulübüz" açıklamasını yapmıştı.

Cardiff kulübü, Sala'nın sözleşmesi gereği önümüzdeki günlerde bonservis bedelinin ilk taksitini Nantes kulübüne yatıracak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emiliano Sala Cardiff City Cardiff Nantes Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Dürbünlü:

Adam öldü,,,17 milyon taksidin ona aslaa bir faydası olmaz,,şayet müslüman olarak ölseydi şimdi ahirette huzurlu ve mutlu bir yaşantıya sahip olurdu..ancak çok geç kaldı.

8
22
yanıtYanıtla
teleskop:

sayın dürbün müslüman olmadığı için cehennme odun olarak mı gitti ?

yanıt2
yanıt2
Nurgül Teyze:

Güzel Soru Sormuşsun Teleskoplu.

yanıt1
yanıt2
Dürbünlü:

TELESKOP a cevap:İMAN etmeden ahirete giden herkes kafir oldugundan cehenneme gideceklerini yüce kitabımız kuran kerim bildirmektedir.

yanıt2
yanıt1
yalçın:

yasemin merak etme sen ölünce anlayacak normal bi insan oldugunu herkes gibi

yanıt1
yanıt1
Adınızı yazın:

Teskopa cevap . Aynen öyle Müslüman olmayan hiç kimse cennete alınmayacak . Müslüman Günahlarını Cehennem de çektikten sonra Cennete girecek fakat Hiristiyanlar müslüman olmadıkları için bu gerçekleşmiyor . İnternette araştır en kısa yoldan kuranda yazılanı sana gösterir. Boşuna bazı Hıristiyanlar Müslüman olmuyor araştırıp gördükleri için müslüman oluyor . Sana tavsiyem eğer değilsen mezarda öğrenmek yerine(bu çok geç olacak senin için) Şimdi gerçeği öğren. İnan senin için hayırlı olacaktır

yanıt2
yanıt2
iman:

sen onun ALLAH birdir demediğine şahitmisin değilsen gıybet ettin sen cennete girebilecekmisin

yanıt11
yanıt0
Erol:

Bir insan ölmüş yapılan yorumlar Müslümana ne kadar yakışır

6
0
yanıtYanıtla
futbol tanrısı:

Nantes da bu paranın bir kısmını a Sala''nın ailesine ve diğer ihtiyaç sahiplerine dağıtmalı.

5
0
yanıtYanıtla
Serdar:

Futbol tanrısı diye bir şey yok. Allah bir dir ve tek dir.

yanıt3
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title