Haberler
BBC

Kaza Geçiren Küçük Kızın Sözü Yürekleri Dağladı: Anne Seni Tanımak Çok Güzeldi

Güncelleme:

Orman yolunda kaza geçiren anne ve kızı, 15 yaşındaki çocuğun konumlarını Snapchat üzerinden takip etmesi sayesinde bulunarak kurtarıldı. Kazadan sonra konuşan annenin öleceklerini düşünüp kızının kendisiyle vedalaştığını söyledi.

İngiltere'nin Suffolk bölgesinde, orman yolunda karşıdan gelen araba farının gözlerini alması üzerine fren yapıp kaza geçiren anne Gemma ve kızı Martha Fairweather, arkadaşlarının oğlu olan 15 yaşındaki Sam'in, snapchat üzerinden anne ve kızın konumlarına ulaşarak kurtarma ekiplerine haber verdi. Anne ve kızı kaza yaptıkları araçtan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ BULAMADI

Anne Gemma'nın yavaş gitmek için sakin bir orman yolunu seçmesi, arama kurtarma ekiplerinin kendilerini bulmasını zorlaştırdı. "Arama kurtarma ekipleri ya başka yollardan geçtikleri için bizi bulamıyorlardı ya da biz iyice yoldan çıkarak nehre doğru kaydığımız için bizim olduğumuz yerden geçseler de bizi göremiyorlardı" diyen Gemma, bir yandan da erkek arkadaşına arabasındaki GPS cihazından konum yolluyordu. Gemma, bu sırada babası ile beraber kendilerini aramakta olan erkek arkadaşının oğlu Sam ile de mesajlaşıyordu. 15 yaşındaki Sam'in aklına Snapchat geldi ve Gemma'dan Snapchat Haritalar aracılığıyla konum yollamasını istedi. Sam, babası Graham ile Snapchat'teki konumu ekiplere gönderdi ve bir ambulansın Gemma ile Martha'yı bulmasını sağladı. Ambulansın ardından itfaiye de gelerek anne ile kızını kurtardı.

Kaza Geçiren Anne ve Kızı Snapchat Sayesinde Kurtarıldı

"ANNE SENİ TANIMAK ÇOK GÜZELDİ"

Gemma, en zor şeyin ise kızına yardımcı olmak adına sakin kalmak olduğunu söylüyor: "Yüreğimi en çok burkan an Martha'nın bana dönüp 'Anne seni tanımak çok güzeldi' demesi oldu. "Eminim bu sözleri hayatımın sonuna kadar kulağımda çınlayacak." Gemma, daha önce sosyal medyadan konum paylaşmak hakkında çekinceleri olduğunu ancak acil bir durumda iyi bir araç olabildiğini söyledi. Aynı zamanda bu olayla kızı, erkek arkadaşı ve erkek arkadaşının oğluyla birbirlerine daha çok yakınlaştıklarını da ekledi.

Kaza Geçiren Anne ve Kızı Snapchat Sayesinde Kurtarıldı

BBC

Snapchat 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

işçi mehmet:

işçiyiz ama aptal deyiliz snapchat reklamı yaptıgınızı fark ettim ))

29
16
yanıtYanıtla
sevimli:

allah şifa versin rabbim müslüman olmayı nasip etsin

17
22
yanıtYanıtla
xxx:

amin

yanıt4
yanıt3
neşeeeeee:

ne yani müslüman olmayınca insan olmuyorlar mı örümcek beyin

yanıt9
yanıt5
Tanrı:

Duanız kabul edilmemiştir. Lütfen tekrar deneyiniz

yanıt5
yanıt6
karadareli:

dünya ya gelmiş cocuktan bahsediyoruz arkadaşlar belki birgün gelir bu kız büyür güzel bir müslüman olur kimin ne olacağı belli değil malum ama adunı yazın yorumcu arkadasın dediği gibi bu bütün dünyadaki müslüman olan ve olmayan insanların ezilmeside göz onunde olsun lütfen tüm insanlığı seviyorum ama allahın rızasını kazananları encok saygılarımla

15
13
yanıtYanıtla
A:

ŞU MÜSLÜMAN OLMAYN İNSANLARI ELEŞTİRİRKEN MÜSLÜMAN OLUPDA NE HALT ETTİĞİNİZE BAKIYORMUSUNUZ

yanıt4
yanıt1
Türk:

Müslüman olmadıkları sürece bu mutluluklarını daim ettirirsiniz güzel insanlar

5
19
yanıtYanıtla
bir:

bizi avutüyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title