Haberler

Bursasporlu Taraftarlar Başkan Ali Ay'ın Evini Bastı!

Güncelleme:

Süper Ligde Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilen Bursaspor'da taraftar Başkan Ali Ay'ın evini bastı. Taraftarlarla görüşen Başkan, Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı aldı.

Süper Ligin 22. haftasında evinde Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilen Bursaspor'un yönetim kurulu, Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre kararına sebep olan taraftar ve başkan görüşmesi ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

SAMET AYBABA'YI DA ELEŞTİRDİLER

Takımın gidişatından şikayetçi olan taraftarlar, hem yönetimi hem de Samet Aybaba'yı eliştirerek, Başkan Ali Ay'ın bir an önce kongreye gitmesini istedi.

Görüşmenin ardından Bursaspor yönetimi, kısa süre sonra olağanüstü kongre kararı aldığını duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bursaspor Ali Ay Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

.:

BURSA KÜMEYE

3
4
yanıtYanıtla
istanbul:

baskanın evını bastınıx bundan sonra mac kaybetmez sampıyon olursunuz dımı yav arkadas ne bos adamsınız okadar oyuncu alındı stad yapıldı baskan daha ne yapsın kendı mı gırıp gol atsın

3
3
yanıtYanıtla
Canım Türkiyem!:

3. sınıf bir ülkede olması gereken ne varsa oluyor. :)) Gerçekten ülkemizin hâli içler acısı. Gasp, tehdit, öldürme vakaları, ahlaksızlık, edepsizlik o kadar çok yaşamımızda yer alıyor ki şunları bir gün dahi duymadan, görmeden edemiyoruz. Yazık bu ülkeme çok yazık!

4
1
yanıtYanıtla
senı işte:

defol git o halde avrupacı olmuşsun zaten 3 sınıf derken kokuşmuş oldugunda niyetinde kim oldugun da bellidir BÜYÜK TÜRKŞYEYİ size tanıtacağızyada defolur gidersiniz

yanıt0
yanıt0
RUHI-BJK:

ortadoğu zihniyeti detected

3
1
yanıtYanıtla
zaza:

siz kimsiniz lan seneye ptt de oynayın akıllanırsınız

2
0
yanıtYanıtla
azo:

İŞİ GÜCÜ KÜFÜR ETMEK OLAN BURSA TRİBÜNÜ İÇİN DÜŞSÜN BURSA İNŞAALLAH. .

0
1
yanıtYanıtla
o:

Ayıp

1
0
yanıtYanıtla
nihatt:

Koskoca Bursaspor Başkanı''na evinin önünde yapılan davranışlar ve kinayeli konuşmalarından pek hoşlanmadım. Şampiyonluğu bulunan kurumun başkanının karşındasın, nereden alıyorlar bu gücü. Çarşı bunlara neden kafayı taktı şimdi anladım

0
1
yanıtYanıtla
Kara Temel:

Koskoca derken kanka ?

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title