Haberler

Camideki Hırsızlık Anı, Güvenlik Kamerasında Tarafından Saniye Saniye Kaydedildi

Güncelleme:

Sivas'ta camide namaz kılan N.G.'nin, askılığa bıraktığı montunun cebinde bulunan cüzdan çalındı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Sivas'ta bir camide yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı. Camiye giren hırsız, namaz kılan N.G.'nin askılığa bıraktığı montunun cebinde bulunan cüzdanını çaldı.

Camideki Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında Tarafından Saniye Saniye Kaydedildi

NAMAZDAN SONRA FAK ETTİ

Olay, dün kent merkezindeki Paşa Camisi'nde meydana geldi. İkindi namazını kılmak için camiye giden N.G. montunu çıkararak askılığa astı. Ardından, farz namazını kılmak için cemaat ile birlikte iç tarafa geçti. Namazını kıldıktan sonra tekrar montunu alan N.G. cüzdanının yerinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi.

Camideki Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında Tarafından Saniye Saniye Kaydedildi

POLİS HER YERDE ARIYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri caminin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarında camiye giren ve yaşı küçük olduğu sanılan bir şüphelinin askılıkta bulunan montları karıştırdığı ve birinden cüzdan aldıktan sonra dışarı çıktığı belirlendi. Polis yaşı küçük şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (86)

Yeniçeri:

Hiç şaşırmadım Madımak hotelinde insanları canlı canlı yakan mahlukatlardan ne beklenir

5
24
yanıtYanıtla
RA DAN SELAMLAR:

Cami Allah''ın evi ya . . . . . . Yüce yaradan neden engel olmuyor ki (?) Çeksin kulağını . Hıııı . Bak burada bir şey yapmıyorum , öbür tarafta görüşürüz dese (!)

4
19
yanıtYanıtla
Murat:

Sarhoş yada beyinsizsin

yanıt2
yanıt2
SAMİ ABİ:

Camiyi çalmıyorlar. . . ALLAH çok sabırlıdır. . . mühlet verir. Düşün bir kere her olayda yukardan bir tepki gelse senin gibi cahiller bile camiden çıkmaz hatta orda yatar.

yanıt2
yanıt0
RA DAN SELEMLAR:

Aklına ilk gelen sarhoşluk mu geldi MURAT ? Sabah , sabah . Oldu mu şimdi ? Neden hemen hakarete sarılırsınız ki ? Neden adam gibi cümle kurmazsınız . Yaz fikrini , benim fikrimi çürüt . . . Her şeye gücü yeten Allah onu yapamayacak kadar aciz mi MURAT ?

yanıt0
yanıt0
RA DAN SELAMLAR:

Neden hakaret ediyorsun ? Kelime hazinen çok mu zayıf ? Anca elli kelimeyle cümle kuruyorsun galiba MURAT bey kardeşim

yanıt0
yanıt0
RA DAN SELAMLAR:

SAMİ , zaten camiyi çalanlar kılıfını hazırlıyorlar . Demek Allah''ta da insan meziyetleri var . Senin dediğin gibi '' Sabır etmek , mühlet vermek gibi '' Ne iş SAMİ ?

yanıt0
yanıt0
SAMİ ABİ:

Kardeş ALLAH ta hanki meziyetler var gidince görürsün. Ama inşallah bu kafayla gitmessin.

yanıt1
yanıt0
RA DAN SELAMLAR:

SAMİ , sen gittin gördün mü ? Veya gidip gelen var mı ? İspatsız konuşma güzel kardeşim benim .

yanıt0
yanıt0
BİRİSİ:

SAMİ AĞABEY Ne zaman gittin be kardeşim ??

yanıt2
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title