Haberler

Uçak Kazasında Ölen Sala'nın Kuzeni: Bu Basit Bir Kaza Değil, Sala Öldürüldü

Güncelleme:

Fransa'nın Nantes kentinden Galler'in başkenti Cardiff'e yola çıkan ancak Manş Denizi'ne düşen uçakta hayatını kaybeden Emiliano Sala için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sala'nın kuzeni Martin Gatti, Arjantinli futbolcunun öldürülmüş olabileceğini iddia etti.

"BU BİR KAZA DEĞİL"

Yerel bir televizyon kanalına konuşan Gatti, "Bence bu bir kaza değil. Emiliano Sala öldürülmüş olabilir. Emiliano'nun ailesi de aynı şekilde hissediyor. Yapılan çok yanlış var." dedi.

"HER ŞEY BAŞTAN ARAŞTIRILMALI"

Kazanın araştırılması gerektiğine vurgu yapan Sala'nın kuzeni, "Mahkemelerin araştırması gerekiyor. Bu şekilde bitemez. 'Uçak düştü ve iki kişi öldü. Basit bir kaza' şeklinde yorumlanmamalı. Sözleşme imzaladıkları zaman, Sala'yı o uçağa koyan, uçağı organize eden, pilotu kiralayan, her şey araştırılmalı." şeklinde konuştu.

Emiliano Sala'nın kuzeni Martin Gatti son olarak "İşin içinde çok fazla çıkar ve para olduğu zaman başkalarının hayatını umursamayan insanlar var" ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500

Yorumlar (8)

franboazlı kereviz:

yemen de myanmar da doğu türkistan da o kadar insan ölüyor şu adamın milyonda biri kadar haber olup değer görmedi

19
2
yanıtYanıtla
ŞAPKASIZ MANTAR:

Kesinlikle haklısın

yanıt0
yanıt1
Gündem-Bugün:

Ölüm herkes için acıdır. Ama yorumunda haklısın. Bir depremde 2 gün sonra enkaz altından çıkarılan bir çocuk için bütün dünya sevinç duyarız. Haklı olarak. Ama gel gör ki Afganistan da veya Yemen de sadece bir bombardımanda öldürülen 60-70 insan dünyada gündeme bile gelmez. Halbuki ikinci durumda öldürmemek insanın kendi elinde... demekki sorun can kurtarma değil, o canın kime ait olduğudur. Bir batılının canı, yüzbin afrikalının canına bedelse, insan hakkı namına neyi konuşuyoruz...

yanıt4
yanıt0
Dürbünlü:

yav adam öleli bir ay oldu,,adamın kabirdeki sorgusu bitti,ancak dünyadaki sorgular haalaa bitmedi.

7
8
yanıtYanıtla
BİNALİ YILDIRIM:

kazadan kaza çıkartmayın.

6
1
yanıtYanıtla
MURAT ERDOĞAN:

Sala'' yı kim neden öldürür sende ama sallamışın kardeş altı üstü bir futbolcu görende devlet başkanı, mafya babası, veya ihaleye girecek iş adamı zanneder.

2
5
yanıtYanıtla
Gündem-Bugün:

Araştırma devam ediyordur. Bekleyip görmek gerek.

0
1
yanıtYanıtla
Firat:

Öldürülmüs olabilir, biraz mantik düsünün! Ucak ani düsüs yaparsa paramparca olmasi gerekiyor, ucak tamamiylen ortada ucaga bisey olmuyor da sala ya mi oluyor?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title