Haberler

Polonya'da Hakemin Kırmızı Kart Hareketi, Futbolcuyu Şoke Etti

Güncelleme:

Polonya Liginde oynanan maçta hakem, yanlışlıkla 2. sarı kartla oyundan attığı futbolcuyu soyunma odasından geri çağırdı, sahaya girer girmez direkt kırmızı kartla tekrar soyunma odasına yolladı.

Polonya'da oynanan Legia Varşova – Cracovia maçı daha önce yaşanmamış bir VAR uygulamasına sahne oldu. Ev sahibi Legia Varşova forması giyen 27 yaşındaki Fransız savunmacı William Remy mücadelede dakikalar 67'yi gösterirken rakibine yaptığı hareketin ardından maçın hakemi Piotr Lasyk tarafından sarı kart ile cezalandırdı.

Yaşanan bu olaydan 7 dakika sonra dakikalar 74'ü gösterirken William Remy yine yaptığı sert hareketin ardından maçın hakemi tarafından 2. sarı kart ve arkasından kırmızı kart ile cezalandırılıp oyundan atıldı.

SOYUNMA ODASINA GİRDİ, SONRA GERİ GELDİ

Kırmızı kartın ardından Fransız futbolcu soyunma odasının yolunu tutarken maçın hakemi Piotr Lasyk, VAR hakeminin uyarıları sonucunda pozisyonu izledi. Hakem, verdiği kararın hatalı olduğunu fark ettikten sonra soyunma odasına giden futbolcuyu geri çağırttı.

Verilen kararın yanlış olduğunu ve oyuna tekrar devam edeceğini düşünen Remy sahaya geri döndüğünde hakemin verdiği karar doğrultusunda şok oldu. 40 yaşındaki tecrübeli hakemi Piotr Lasyk, Fransız futbolcuya gösterdiği ikinci sarı kartın geçersiz olduğunu açıkladıktan sonra direkt kırmızı kart ile tekrar oyundan attı. Ne olduğunu anlamayan Remy şaşkınlık içerisinde sahadan tekrar soyunma odasına döndü.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

kartal:

galatasaray ile kasımpaşa arasında diagne transferi ile ilgili özel bir madde varmış. sözleşmeye göre diagne sahada ne yaparsa yapsın kırmızı kart görmeyecekmiş. federasyon da bunu onaylamış

14
10
yanıtYanıtla
Yokluk kartal:

Senin beynine federasyon girsin.

yanıt6
yanıt6
8taş:

oo kara kartallılar konusmaya basladılar ıkı mac ust uste almasınlar hemen avrupa fatıhı super lıg kralı falan demeye baslıyorlar kucuk takımın kuuck taraftarı

yanıt2
yanıt2
Haktan:

Bizim HAKEMLER öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar

17
1
yanıtYanıtla
sssssssssssssss:

helal olsun. Bizim hakemler ve Üst yönetim uyusun. . . . . . Bunlardan ders almasın. . . .

15
0
yanıtYanıtla
AT:

2. sarıdan kırmızı olursa 1 maç ceza alır direk kırmızı olursa en az 2 maç. O da kurula bağlı

12
1
yanıtYanıtla
RUMUN:

GERÇEKTEN Mİ BEYGİR EFENDİ. . . BİLMİYORDUK. . BİZİ AYDINLATTIĞIN İÇİN SANA MÜTEŞŞEKİRİZ. .

yanıt0
yanıt2
Rumun a cevap:

Ben bilmiyordum mesela. Bilmeyenler olabilir.ogrenmis olduk. Burda asıl beygir ve öküz sen oluyorsun apacik. Ordan klavye delikanliligi yapma. Onune her gelene saldirma. Sonra carparlar birgun. Belani bulma.

yanıt2
yanıt2
antidemiroren:

Türkiyede futbolu katleden Yıldırım Demirörendir.

12
1
yanıtYanıtla
CAGNEE:

KURTULUYORUZ İDDAA İHALESİNİ ALMIŞ, GİTSİN BİRAZ DA ORAYI BATIRSIN. NE İŞİ VAR BU ADAMIN FUTBOLDA TAM BİR YÜZ KARASI. MELO GEREKEN CEVABI VERMİŞTİ ZAMANINDA

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title