Haberler

Market Çalışanının Uyanıklığı Hırsızı Yakalattı

Güncelleme:

İstanbul'da bir marketten çaldığı ürünlerle kaçmaya çalışan hırsız market çalışanı tarafından yakalandı. Marketin kapısında yakalanan hırsız, polise teslim edildi. Yakalanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Beyoğlu'nda bir marketten çanta dolusu ürün çaldığı ileri sürülen bir kişi, kaçmaya çalışırken market çalışanı kadın tarafından fark edildi. Şüpheli, kapıdan dışarı çıkıp kaçmaya çalışırken çalışanlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Şüphelinin yakalanma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bostan Mahallesi Serdar Ömerpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir markette yaşanan olayda, markete gelen bir kişi, yanında getirdiği çantaya reyonlardaki çeşitli ürünlerden doldurdu. Şüpheli, kasaya geldiğinde elindeki iki bisküviyi kasadan geçirip ödeme yaptı.

MARKET ÇALIŞANI FARK ETTİ

Bir kadın çalışan, şüphelinin içeride çantaya ürün doldurduğunu ve bu ürünlerin kasadan geçirmediğini fark etti. Kadın çalışanın kapı çıkışında uyardığı şüpheli kolundaki çantayla kaçmaya çalıştı. Çalışanlarının koşarak yakaladığı şüpheli, market içine geçirilerek bekletildi.

POLİSE TESLİM EDİLDİ

Çalışanlar, ardından haber verdikleri polise şüpheliyi teslim etti. Marketten çalınan ürünler ve gözaltına alınan şüpheli, işlemler için polis merkezine götürüldü. Fas uyruklu olduğu öğrenilen şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.

YAKALANMA ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsız elinde marketten aldığı ürünlerin dolu olduğu çanta ile kasaya geliyor. Elindeki iki gofreti kasadan geçirip ödemesini yapıyor. Hırsız çıkış kapısının önünde marketin kadın çalışanı tarafından durdurulup yakalanıyor. Hızla kaçmaya çalışan hırsız maketin diğer çalışanlarının da devreye girmesiyle kıskıvrak yakalanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (56)

bLade:

ben olsam o durduran kıza yumrugu cakardım bayıltırdım orda sana noluyo , zengının malı gıder zugurdun canı gıder o marketlerın sahıbıne dokunur mu adam ıhtıyacı olmasa çalmaz

5
23
yanıtYanıtla
recep:

sendemi marketlerden mal çalıyorsun? hırsızlığın bahanesimi olur çaldıklarına baksana çikolata fındık fıstık gofret bumu ihtiyaç. ondan sonra siyasilere laf edersin

yanıt6
yanıt3
vatandaş:

maşallah ne güzel ihtiyac sahibi bayada zengin giyinmiş. demekki sizin zihniyetiniz hep hırsız

yanıt5
yanıt1
ahmet:

Kardeş ihtiyacım var benimde bi adresini verde soyayım

yanıt2
yanıt2
baba vanga:

vallahi billahi bende yapacağım param tok sıfırı rtükettim iş arıyorum yok param yok evladıma harclık veremiyorum

11
10
yanıtYanıtla
mortal kombat fatality:

paran yok ama elinde avrupa lefonla buraya yazmaya interneti buluyorsun sarsak

yanıt4
yanıt4
mortal kombat fatality:

paran yok ama elinde avrupa yapımı telefonla mesaj yazmasını biliyorsun sarsak beyin yemin etme bari

yanıt5
yanıt6
ahmet:

o telefonu da kredi kartıyla yani olmayan parası ile aldı aynı diğerleri gibi

yanıt2
yanıt2
Ümmet Millet:

Biz millet ve ümmet olarak büyük hırsızları severiz. Çok çalarsan sıkıntı olmazdı

16
2
yanıtYanıtla
...:

Her ülkesinden kaçan Türkiyeye geliyor. Türk değil, bildiğin arap ülkesi olduk.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title