Haberler

Berna Laçin, Medine Tweeti Davasından Beraat Etti

Güncelleme:

Sosyal medya hesabında yaptığı 'Medine' paylaşımı nedeni ile hakkında, "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istenen oyuncu Berna Laçin hakkında beraat kararı verildi.

SUÇ UNSURU BULUNMADI

İstanbul Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına Berna Laçin Eşiz katılmadı. Laçin'i avukatı temsil etti. Laçin'in Avukatı Bekir Sinan Akboğa, yazılı savunma sunarak müvekkilinin beraatine karar verilmesini talep etti. Mahkeme, sanığın üzerine atılı suçun unsurları bulunmadığı gerekçesi ile beraatine karar verdi.

Berna Laçin, Medine Tweeti Davasından Beraat Etti

NE OLMUŞTU?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Berna Laçin Eşiz'in çocuklara yönelik cinsel istismar ve öldürme eylemlerinin tartışıldığı dönemde sosyal medya hesabında 3 Temmuz 2018'de idam cezasına ilişkin paylaşımda bulunduğu, bu paylaşımın muhtelif sosyal medya hesaplarında yoğun tepkilere neden olduğu, bunun üzerine şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi. İddianamede Laçin'in "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istenmişti.

Berna Laçin, Medine Tweeti Davasından Beraat Etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

Ne demiş sanki!:

Hiç konuşmayalım o zaman! Berna Laçinin kast ettiği şey aşağılamak değil. Ve eğer medine ile ilgili istatistik doğru ise, gerçekler baya bir acı demektir. .

15
33
yanıtYanıtla
Şimdi:

Yürü lan dingil

yanıt40
yanıt9
yeliz:

Medine''ye gitmez gelmez saygı göstermez . ne bilirmiş Kübalı Medine de ne olUyor bu kadın hep ve hep İslam karşıtlığı ile gündem de işi nedir onu yapsın onla gündem olsun. Dinime küfreden bu kadından hakkımı istiyorum ama ucuz dünyada değil. Çünkü onlar şu durumda herşeyi satın alabilirler

yanıt6
yanıt5
Hamza:

E doğru söylemiş. Bakın o topraklara nasıl bir yaşam var. Doğru yani söyledikleri.

10
32
yanıtYanıtla
Güz:

Keşke isminden feyz alabilseydin. Bizim dinimizde şöyledir, çocuklarımıza güzel isimler koyarız ki çocuklarımız da onlara benzesin diye. Ayrıca o topraklarda yaşam Hıristiyan olsun çok tanrılı din olsun ya da Müslümanlığı yaşamıyor olsun, ne farkeder. Biz Kurana ve Peygamberimize inanıyoruz.

yanıt0
yanıt0
Coolmana ithafen:

Mal olduğun her yerde belli etme armut

42
0
yanıtYanıtla
Paladayı:

Aynen

yanıt18
yanıt0
Aynen:

AYNEN

yanıt26
yanıt0
Pala Ragıp:

AYNEN

yanıt25
yanıt0
Palabıyık:

AYNEN HEMŞO..

yanıt27
yanıt0
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title