Haberler

Eski Eşi ile Kızını Öldüren, Oğlunu da Ağır Yaralayan Cani Babadan Kan Donduran Sözler: Katliam Yaptım

Güncelleme:

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, eski eşi ile 11 yaşındaki kızını tabancayla vurarak öldüren, 15 yaşındaki oğlunu da ağır yaralayan pideci Güngör Kaçar (66) 1 kez ağırlaştırılmış müebbet, 1 kez müebbet ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kaçar'ın kendisinden yaralı halde kaçan oğlunun peşinden giderken silah sesi üzerine dışarı çıkan komşularına "Yukarıda katliam yaptım" dediği öğrenildi.

ÇOCUKLARINI GÖRMEYE GELEN ESKİ EŞİNE ATEŞ ETTİ

Olay, 2 Aralık 2017'de Gökçebey Yeni Mahalle'de yaşandı. Eşinden boşandıktan sonra 1'i erkek 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başlayan Güngör Kaçar, çalışmak için olay tarihinden 2 ay önce Kocaeli'nin Derince ilçesinden Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine göç etti. Bir pide fırınında işe giren Kaçar'ın 4 yıl önce önce boşandığı Gülay Gökdemir, çocuklarını görmek için eve geldi. Ancak ikili arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sırasında Güngör Kaçar, evde bulunan tabancayı alıp, Gülay Gökdemir ile çocukları B.K. (15) ve kızı Betül Kaçar'a (11) art arda ateş etti. Gülay Gökdemir ve Betül Kaçar, olay yerinde hayatlarını kaybederken, babasının kurşunlarından komşuya kaçarak kurtulan eski çiftin oğulları B.K. ağır yaralandı.

KOMŞULARA, "YUKARIDA KATLİAM YAPTIM" DEDİ

Karakola giderek, teslim olan Güngör Kaçar, tutuklanarak cezevine konuldu. Hastanede tedavi gören B.K. ise taburcu edildi. Güngör Kaçar hakkında, 'alt soydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis, 'yaralamak' suçundan da 15 yıl hapis cezası talebiyle dava açıldı. Davanın iddianamesinde çifte cinayetin nedeninin belirlenemediği, sanığın eski eşinin kendisini aldattığı iddialarıyla ilgili yapılan araştırmalarda da bu yönde bir delil bulunamadığı anlatıldı. Kaçar'ın karnından yaralı halde alt kattaki komşularına kaçan oğlunun peşinden giderken merdivenlerde gördüğü komşularına "Yukarıda katliam yaptım" dediği ifade edildi.

MAHKEME HEYETİ İNDİRİM UYGULAMADI

Davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Güngör Kaçar ve avukatı katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı avukatın da şikayetçi olarak hazır bulunduğu duruşmada mahkeme, Güngör Kaçar'ı eski eşi Gülay Gökdemir'i öldürmekten müebbet, kızı Betül Kaçar'ı öldürmekten de ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme Kaçar'ı oğlu B.K.'yi da öldürme kastıyla yaraladığına kanaat getirerek, 15 yıl hapis cezasına mahkum etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (7)

M61:

Senin gibiler bi bitmediniz.. Pislik !

7
0
yanıtYanıtla
Cccc:

Herifin olumu yaklasmis zavalli kiz gencecik olmus ogluda agir yaralanmis. Boyle canilerin canini yakmak gerekiyor. Boyle canilerin canini yakacaksinki aynisini denemesinler bir daha diye ibret olsun diye gostermek gerekiyor.

5
2
yanıtYanıtla
bu toplum iflah olmaz:

Bir daha bi daha ymış. Malmısın vatandaş? Katliam diye haykırıyor adam bunun bi dahası olur mu, adam katil zaten, şaka gibi ülkenin şaka insancık müsveddeleri. Bu kafayla varılacak yer neresi sanıyorsunuz.

yanıt5
yanıt0
HAY:

KISAS A KISAS BUNU UYGULAYACAK BABAYİĞİDİ ANCAK SEN GÖNDERİRSİN RABBİMİZ

3
0
yanıtYanıtla
Bencillik ve ikiyüzlülük:

aile gibi kadın ve çocuk sahiplenme ve nüfus etmeye yarayan kölelik sistemleri tarihe karışmalı

1
1
yanıtYanıtla
ahmet:

bu caninin hakkı idamdır. o çocuklar belliki kendisini sevmiyor. zorla sevdiremezsin. evlatları ana veya babasından kaçıran tiplere çok kızarım. benim bir arkadaşımda boşandı. ne hanımına tek bir çift sözü oldu ne çocuklarına. çocukları ile anasını beraber görüyor beraber yemeğe gidiyorlar. medeni bir şekilde ayrıldılar her kes kendi hayatını yaşıyor ve çocuklar hem analarını hem babalarını istedikleri zaman görüyorlar. bu alçaklar ise idam olmayınca kendi evlatlarını öldürmeye başladılar.

1
0
yanıtYanıtla
Keramettin:

Adamın yaşı 66 çocukların en büyüğü 15 51 yaşında çocukları oldu desek bu aldığı kadın genç demek ki. Belli bir yaştan sonrada kadının ihtiyaçlarını karşılayamadıysa boşandılar. Şimdi bu adam kılıklı ne halt yemeye genç bir kadın aldı. Kafamda deli sorular.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title