Haberler

Galatasaray'ın Benfica Kadrosu Belli Oldu

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanşında Portekiz temsilcisi SL Benfica ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sakatlığı bulunan Martin Linnes kamp kadrosuna alınmadı.

Galatasaray, SL Benfica karşılaşması için bugün saat 16.00'da özel bir uçuşla Lizbon'a hareket edecek.

FATİH TERİM YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ve bir oyuncusu yarın TSİ 20.30 Estadio do Sport Lisboa e Benfica'da medya merkezinde düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak. Galatasaray, son antrenmanını yarın TSİ 21.00'da Estadio do Sport Lisboa e Benfica'da ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak.

GALATASARAY'IN SL BENFİCA MAÇI KADROSU

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Christian Luyindama, Yunus Akgün, Gökay Güney, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (14)

DİRLİŞ:

SEN BU TAKIMI ELERSİN CİMBOM KONSANTRASYON

13
7
yanıtYanıtla
Kartal:

İkiside elenir Tek büyük BJK

2
12
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

O YUZDEN ILK ONCE BJK YENILDI KENDI KENDINIZI BUYUK SANIN HAYRET ACABA DOGURDANMI BJK BUYUMUS KIMSENIN HABERI YOK

yanıt2
yanıt1
KSK Li MESUT:

Aynı tarifeden 2 tane daha iteler benfica, conconlar da maçtan sonra olsun bizim kupamız var diyip avuturlar kendilerini. Neyse atlarlar şimdi... :)

7
6
yanıtYanıtla
GÜNEY:

UYAN CİMBOM

6
5
yanıtYanıtla
Cimbooom:

Ulan macin ilk yarisi en kotu 2 fark atmamiz lqzim yoksa buyuk sorun

7
3
yanıtYanıtla
avrupa fatihi taraftari:

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH GALİBİYETLE DÖNERLER

6
0
yanıtYanıtla
T.t:

Olmazzz 4-1 Benfica alir

1
5
yanıtYanıtla
gariban:

ümüt öztürk de kadroda mi

2
3
yanıtYanıtla
ua:

yok baban sahada görevliymiş top toplayıcısı olarak.

yanıt2
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title