Haberler

Yazıcı, TMMOB Üyelerini Dinledi

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Türk Mühendis ve Mimar odaları Birliği (TMMOB) ziyaret etti.

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Türk Mühendis ve Mimar odaları Birliği (TMMOB) ziyaret etti.

Yazıcı, görüşmede enerji tasarrufundan, yapı denetimlerine kadar farklı birçok konuya değindi.

Özellikle odalardan proje yarışmalarına büyük katkı beklediklerini ifade edern Yazıcı, odalarla ortak çalışacaklarını dile getirdi.

Projelerde en azından maliyetiyle ilgili bilgi sağlamak, toplumu aydınlatmak adına yardım edebileceklerini aktaran Yazıcı, "Kent konseyimizi de çalıştırmak lazım. Marmaris'i bütünleştirici birleştirici bir yaklaşım sunmazsak, 'Ben Yaptım oldu' zihniyetiyle devam edersek bir yere gidemeyiz. Marmaris'in kaybedecek bir 15 yılı daha yok. Sizleri biraz yoracağız, hep beraber çalışıp, hep beraber başaracağız. Yaptığımız her projeyi de seve seve denetlemenizi isterim. Ben sizden bu heyecanı inancı alabilmeliyim ki o işi yapabileyim. Uzlaşmacı bir tutum olduğu zaman her şeyin daha iyiye gittiğini göreceksiniz" diye konuştu.

Yazıcı, ilçenin sorunlarını ortak akılla hızlı bir şekilde çözeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"19 Mayıs Gençlik Meydanının altına iki katlı büyük bir otopark yapacağız. Onun dışında heyetlerimizin araştırıp belirleyeceği müsait alanlarda yine yer altı otoparkları inşa edeceğiz. Ayrıca ziyaretlerimizde Sanayi sitesinin şehrin içinde olmasının hem komşularımıza, hem de sanayideki esnafa sıkıntı oluşturduğunu gördük. Araştırma yapılır, farklı bir yer belirlenir Sanayi sitesi oraya taşınır. Dolayısıyla trafik sorununu da bu şekilde çözeceğiz. Türkiye ve Marmaris ekonomisine zarar verecek hiç bir projenin içerisinde olamayacağız. Uzlaşma kültürüne sahip olursak, birbirimizi anlamaya çalışırsak her şey çok daha iyi olur. Marmaris'in ihtiyacı içinde devletimizin bütün imkanlarını kullanacağız ve ilk olarak suyu olmayan köylerimize bu suyu götüreceğiz. Turgut köyüne gittiğimizde şahit olduk, bu zamanda hala evinde tuzlu suyla yıkanan insanlar var. İlk icraatlarımızdan biri bu konuyu çözmek olacak."

Serkan Yazıcı, eşi Gül Yazıcı ve beraberindekilerle kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. Yazıcı, esnafla tavla oynadı, sorunlarını dilendi.

Kaynak: AA / Politika

Türkiye Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Marmaris Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title