Haberler

Wanda Nara, Interli Yetkililerden Mauro Icardi'nin Kaptanlığının Geri Verilmesini İstedi

Güncelleme:

Inter'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın, Inter yöneticilerine, "Icardi'ye takım kaptanlığını geri verin yoksa bir daha asla Inter forması giymeyecek." dediği iddia edildi.

Mauro Icardi'nin menajeri ve aynı zamanda eşi olan Wanda Nara, Inter kulübüne Icardi'ye takım kaptanlığının geri verilmesini istedi.

La Gazette dello Sport'ta yer alan habere göre, Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, Inter yetkililerine "Icardi'ye takım kaptanlığını geri verin yoksa bir daha asla Inter forması giymeyecek" şeklinde konuştu.

Wanda Nara, Interli Yetkililerden Mauro Icardi'nin Kaptanlığının Geri Verilmesini İstedi

RAPİD WİEN MAÇI KADROSUNA ALINMAMIŞTI

Bilindiği üzere, Icardi'nin takım kaptanlığı alınmış ve Rapid Wien maçı kadrosuna ise dahil edilmemişti. Spalletti ise oyuncunun kendi kararı olduğunu belirtmişti.

Wanda Nara, Interli Yetkililerden Mauro Icardi'nin Kaptanlığının Geri Verilmesini İstedi

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Rapid Wien Wanda Nara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title