Haberler

Bir Maçta 20 Gol Yiyen Pro Piacenza, Serie C Liginden Diskalifiye Edildi

Güncelleme:

İtalya Serie C takımlarından Pro Piacenza, Cuneo'ya 20-0 yenildiği maçın ardından diskalifiye edildi.

17 Şubat Pazar günü Serie C'de oynanan Cuneo-Pro Piacenza takımları arasındaki karşılaşma, 20-0 ev sahibinin galibiyetiyle sonuçlandı.

SAHAYA 8 OYUNCUYLA ÇIKTILAR

Futbolcuların büyük kısmının istifa ettiği Pro Piacenza, Cuneo ile oynanan karşılaşma öncesinde üç maç üst üste sahaya çıkmamıştı. Takımın dördüncü kez maça çıkmaması durumunda ligden diskalifiye edilmesi gündemdeydi. Cuneo karşısında sahaya 8 oyuncuyla çıkabilen Pro Piacenza, rakibine 20-0 mağlup oldu.

TAKIMLAR 3-0 GALİP SAYILACAK

İtalyan Futbol Federasyonu karşılaşmanın sonucu için 'futbola hakaret' açıklamasını yaptı ve böyle bir durumun tekrarlanmaması için bir karara varılması gerektiğini belirtti. Yaşanan bu gelişmelerden sonra Pro Lig Başkanı Ghirelli, yaptığı açıklama ile Pro Piacenza takımının ligden diskalifiye edildiğini duyurdu. Ligin devam eden haftalarında Pro Piacenza ile oynayacak takımlar 3-0 hükmen galip sayılacak.

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Piacenza Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Dürbünlü:

31 martta muhalefet İstanbul’u ve Ankara’yı aldıgında küçük kıyamet kopacak,,iktidar tir tir titreyip alevere dalevereli planlarının devreye koyacaktır..ancak hükümetin yıkılışını hiçbir güç önleyemiyecektir.

10
12
yanıtYanıtla
Uzun Namlu:

Herşey iyi güzel de, bu haberin altına ne alaka bu muhabbet babba?

yanıt3
yanıt1
KARAKARTAL:

FENEVBAHÇE KÜMEYE :D

17
4
yanıtYanıtla
FİZİKÇİ:

FENERLİLER BENCE SİZ KÜME DÜŞME KRİTERLERİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIN BUNUN İÇİN İMZA TOPLAYIN SON TAKIM DÜŞER DİYE YAPIN ZİRA 17. BİTERECEKSİNİZ UHAHAHAHA

6
4
yanıtYanıtla
STTALLİNGARDLI:

VE BU ELENEN TAKIMDA MALDİNİNİ OĞLUDA VAR

9
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

Fenerliler hala hangi yüzle gelmiş burda laga luga yapıyo. Ulan ben sizin yerinizde olucam utancımdan yerin dibine geçerdim be. İşte adamlık kolay değildir, kime ne anlatıyon taş olsan taş anlar da bu Fenerliler yine anlamaz. Mal oğlu mllar ya :D :D

5
3
yanıtYanıtla
FİZİKÇİ:

GERÇİ FENERE TEŞŞEKKÜR EDERİZ BİR GSLİ OLARAK BU EKONOMİDE BİZİ GÜLDÜREN TEK TAKIM FENEVV. . :))))

5
1
yanıtYanıtla
haydee:

İtalyada şikenin cezası var. Hatta Juventus gibi bir takım küme düşürülmüştü. Güzel ülkemde şike serbest, VAR sistemi kime var acaba ?

4
0
yanıtYanıtla
emre54:

haber ıtalyada yorumlar karıköyden geliyor :) yav arkadaş küme düşeceksiniz derdiniz gs olmuş boşverin işinize bakın koçunuzuda alıp Ptt ye hadi naş

3
1
yanıtYanıtla
...:

Cimbom : Selam kardeşimFenev : Biz ZiSi aLtI SıFIR yEnDiQH!

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title