Haberler

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz Takımdan Ayrı Çalıştı!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları sürerken, golcü oyuncu Burak Yılmaz, takımdan ayrı çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesislerinde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana siyah-beyazlı takımın forvet oyuncusu Burak Yılmaz katılmadı. Bir süre salonda çalışan tecrübeli oyuncu daha sonra fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ İDMAN ÖNCESİ TOPLANTI YAPTI

Gözünde yaşadığı sorun devam eden Oğuzhan Özyakup bugünkü antrenmana da katılmadı. Şenol Güneş'in saha ortasında yaptığı toplantıyla idmana başlayan siyah-beyazlı ekip, istasyon çalışmalarının ardından çeşitli pas organizasyonları üzerinde durdu.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz Takımdan Ayrı Çalıştı!

BAZI OYUNCULAR ŞUT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Antrenman çift kale maçla sona ererken, Shinji Kagawa, Cyle Larin, Güven Yalçın, Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma antrenmanın ardından bir süre şut çalışması gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

...:

Fener''in Ölüsü Bile Sizi Yener

2
14
yanıtYanıtla
TK01:

Böyle avut kendini :))

yanıt2
yanıt1
Gecelerin Yargıcı:

Dirisi yenemiyor ölüsü nasıl yenecek ?

yanıt3
yanıt0
Eski Beşiktaşlı:

Fikret Orman ve Burak Beşiktaş''tan gidince kadar takım tutmaya ara verdim.

3
7
yanıtYanıtla
retin:

bjk nin elinde patladı ofsaytcı kazma ??

3
4
yanıtYanıtla
pendikspor:

FENER İNŞ KÜMEYE GİDERSİN

7
0
yanıtYanıtla
FENERİST:

yıllarca naftalin kokan formanızı 3-4 senedir giyer oldunuz ne ara 8 taş olduğunuzu unuttunuz biraz hadli ve edepli olun.

1
5
yanıtYanıtla
kartal:

sen rize ile oynayacağınız derbiye odaklan

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

DERBİ Mİ? HADE YA ALLAHA ŞKINA, DERBİ ÖTEKİ HAFTA FENER - RİZE MAÇI HEMDE EL KUMESİCO- YANİ KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ

6
0
yanıtYanıtla
SİGMA OLM.:

(SIFIR) BAHÇELİLER SİZLERİ FORMALI GÖREMEZ OLDUK NAFTALİN E Mİ YATIRDINIZ.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title