Haberler

Zenit - Fenerbahçe Maçını Michael Oliver Yönetecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Avrupa Liginde Zenit ile karşılaşacağı maçı, İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetecek.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya temsilcisi Zenit ile 21 Şubat Perşembe günü oynayacağı rövanş karşılaşmasında, İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Michael Oliver görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, St. Petersburg Stadı'nda TSİ 20.55'te başlayacak karşılaşmayı, Michael Oliver yönetecek.

Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennett'in yapacağı karşılaşmada, Chris Kavanagh ve Andre Marriner ise ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ian Hussin olacak.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

feneri yakar bu adam:((

2
1
yanıtYanıtla
:

BU HABERDEN SONRA TUR FENERBAHÇEYE HAYIRLI OLSUN . ÇÜNKÜ İNGİLİZLER RUSLARDAN NEFRET EDER . AYNI ŞEKİLDE RUSLARDA İNGİLİZLERDEN . TARİHTEN BERİ BİRBİRLERİNİN KUYUSUNU KAZARLAR .

0
2
yanıtYanıtla
antepli:

ingilizler ruslardan nefret eder de! türkleri çok mu sever? elinden gelse bir kaşık suda boğar. inşallah fener turu geçer ama hakem hataları olmadan geçer.

yanıt5
yanıt0
GÖNDER:

Tarihin biraz zayıf o dediğin almanlarla Ruslar olacak bu iki millet tarihleri boyunca birbirlerini hiç sevmezler turistlik otellerde dahil bu iki millet aynı otelde kalmazlar

yanıt0
yanıt2
ŞAPKACI:

İNGİLİZLER RUMLARI SEVER VE FENERİ TURLATABİLİRLER. SAVAŞ YILLARINDA PAPAZIN ÇAYIRINDA HAMILTON KUPASI DÜZENLEYİP İNGİLİZ ASKERLERE MORAL VERMEYE ÇALIŞAN TAKIM KİMDİ ACABA? FENER Mİ TAMAM ŞİMDİ BİLDİNİZ. BU YAZIYA İTİRAZI OLANA BELGE YOLLARIM BELGE.

yanıt4
yanıt1
KSK Li MESUT:

Ahanda, salatasaray ın oyunu bu. Malum ingiliz fransız kırması takım, türk takımı olan fenerbahçe üzerine oyun kuruyor. Malum sömürgeciler sonuçta...

1
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYEDİR GALATASARAY !:

ulaann küme düşeceksiniz hala bizimle uğraşıyorsunuz. İşinize bakın

yanıt4
yanıt0
ŞAPKACI:

SAVAŞ YILLARINDA İŞGALCİ İNGİLİZ ASKERLERİYLE BİR OLAN RUM VATANDAŞLAR! PAPAZIN ÇAYIRINDA HAMILTON KUPASI DÜZENLEYİPONLARA MORL VERMEKLE MEŞGULDÜLER VE FENERİN KURUCUSU OLAN RUMLARDAN DOLAYI İNGİLİZ HAKEMLER FENERİ KAYIRABİLİRLER. BİZDE METİN OKTAY, ONLARDA LEFTER KÜÇÜKANTONYATİS. . . ANLAYAN ANLAR ANLAMAYANA ANLATIRIM.

yanıt2
yanıt0
FANATİK:

O zaman bu maçda kesin PENALTİ ve KIRMIZ KART var. Demedi demeyin. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Efedayı:

Fenerbahçe''ye İngiliz sicimi. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title