Haberler

Benfica - Galatasaray Maçını Rumen Hakem Ovidiu Hategan Yönetecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın Avrupa Ligi son 32 turunda Benfica ile oynayacağı maçı, Romanya Futbol Federasyonundan Ovidiu Hategan yönetecek.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda, Portekiz temsilcisi Benfica ile deplasmanda oynayacağı maçı, Romanya Futbol Federasyonundan Ovidiu Hategan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Işık Stadı'nda 21 Şubat Perşembe günü TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmada Ovidiu Hategan düdük çalacak.

Hategan'ın yardımcılıklarını Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe'nin yapacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Radu Petrescu ve Sebastian Coltescu olacak. Radu Ghinguleac ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Portekiz Benfica Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Gs:

Turkiyeyi temsil edecegiz ama herkes insallah yenilir, kesin yenilir, keske yenilse diyor. Ne zaman bu kadar kotu insanlar olabildiniz? Bu kadar mi zor basarilar demek? Yazik gercekten. Bu dusmanlik neden..

11
3
yanıtYanıtla
u.leo:

ezikliğin gereğini yerine getiriyorlar bro. salla geç

yanıt3
yanıt1
GS:

KATILIYORUM DÜŞMAN OLMUŞLAR

yanıt1
yanıt1
ŞAPKACI:

BENFİCA DAN 10 LUK SERİ GELİR.

1
12
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

sanmam. portekiz babama sordum, tıpkı annemle yaşadıkları zor aşka benzetti maçı. zor dedi.

yanıt1
yanıt2
A:

DÜŞMANMISIN SEN

yanıt0
yanıt1
ŞAPKACI:

ÜSTTEKİ ŞAPKACI BEN DEĞİLİM O MESUTTUR VE KENDİ YAZIP CEVAPLAMIŞTIR. HARBİ GALATASARAYLI BÖYLE Mİ YAZAR HEMEN İNANMAYIN. BENİM GÖRÜŞÜM BELLİ TAKIMIM BELLİ BAZILARI GİBİ KAREKTERSİZDE DEĞİLİM KARAKTERİMDE BELLİ.

yanıt2
yanıt1
ŞAPKACI:

ADIMA BENFİKA 10 ATAR YAZMIŞ MALUM DANGALAK. İNŞALLAH SİZE ZENİT FARK ATARDA BURNUNUZU DELİĞİNİZDEN ÇIKARAMAZSINIZ BURAYIDA KİRLETMEZSİNİZ.

8
1
yanıtYanıtla
engin:

bu maç galatasarayın size söyliyim 2-1 yada 3-1 alacak demedi demeyin

6
1
yanıtYanıtla
FANATİK:

O zaman GS için EL-FATİAH

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title