Haberler

Gözaltına Alın Genç Kızın, Polisin Tacizine Uğradığı İddiasına AK Parti'den İlk Yorum Geldi

Güncelleme:

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, üniversite öğrencisi Merve Demirel'in gözaltına alındığı sırada polisin cinsel tacizine maruz kaldığına dair iddiaya ilişkin, "Bir telaş içerisinde, bir kişiyi arabaya yerleştirmeyle alakalı telaşın verdiği yanlış bir hareket" açıklamasında bulundu.

Muhalefet partileri, üniversite öğrencisi Merve Demirel'in, gözaltına alındığı sırada polisin cinsel tacizine maruz kalmasını, Meclis Genel Kurulu'nda gündeme getirdi.

HDP: POLİS VE EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, söz konusu saldırıya ilişkin, " Ankara'nın göbeğinde bir polis bir genç kadını gözaltına alırken cinsel saldırıda bulunuyor. Günlerdir kamuoyuna yansıyan fotoğraflarda da açık ve net bir şekilde cinsel saldırı, maalesef görülüyor. Günlerdir kamuoyu bu iğrenç olaya tepki gösterirken, bahsi geçen polisle ilgili hareke geçilmesini beklerken, Ankara Emniyet Müdürlüğü 'Babası FETÖ'cü' diye açıklama yapıyor. 'Özrü kabahatinden büyük' dedikleri bu olsa gerek. Hukukun işlediği bir ülke olsaydık öncelikle o polis, sonra da bu açıklamayı yapan emniyet müdürü görevden alınırdı. Tam da iktidarın kolluğuna yakışır bir açıklama" dedi.

Gözaltına Alın Genç Kızın Polisin Tacizine Uğradığı İddiasına AK Parti'den İlk Yorum GeldiFatma Kurtulan

AK PARTİLİ ZENGİN: OLMAMALIYDI

Mezopotamya Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurtulan'ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, olaya ilişkin, "Bir telaş içerisinde, bir kişiyi arabaya yerleştirmeyle alakalı telaşın verdiği yanlış bir hareket. Bu da yanlış, olmamalıydı" ifadelerini kullandı.

Gözaltına Alın Genç Kızın Polisin Tacizine Uğradığı İddiasına AK Parti'den İlk Yorum GeldiAK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin

"GÖRÜNTÜLER BASINA YANSIMAMALIYDI"

Zengin, görüntülerin basına servis edilmesinin "kastı aşan" bir durum olduğunu da ileri sürerek, "Ben o görüntüleri izledim, hem emniyet müdürlüğünün çektiği görüntüleri izledim hem de olay esnasında çekilen görüntüleri izledim. Bu görüntüler kamuoyuna dağıtılırken, bence kastı aşan bir şekilde, olaydan öte emniyet teşkilatını tahkir etmek üzere bir üslup kullanılıyor" dedi.

Ayrıca olayı yakından takip ettiklerini ileri süren Zengin, bugün suç duyurusunda bulunan Demirel'in, olayla ilgili "Ümit ederim gider şikayetçi olur, biz de takip ederiz, nedir mesele, daha detaylı görme imkanımız olur" dedi.

Gözaltına Alın Genç Kızın Polisin Tacizine Uğradığı İddiasına AK Parti'den İlk Yorum GeldiMerve Demirel

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Merve Demirel Özlem Zengin AK Parti Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (248)

Htc Ergdn:

O polisi görevden alan devlete yazıklar olsun o videonun TAMAMINI izledim çok bariz bi şekilde devletin polisine direnen yerden yere kendini attığı için adamın telaşla yaptığı belkide farkında bile olmadığı bir hareket bu, yazık olmuş bir kaç tane çapulcu vatan haini yüzünden adam hem mesleğinden oldu hemde itibarından yazık bu ülkede adalet yokkkk

38
58
yanıtYanıtla
HTC ERGDN:

izinsiz gösteri suçtur bişeyden haberin yok boş boş konuşuyosun diğer soruna gelince NNNN ağzını topla haddini aşma akıllı ol ok!!!!

yanıt19
yanıt66
DeliYürek:

Vatan hainlerine bahane çıktı.

29
53
yanıtYanıtla
hain sizsiniz………..:

sizin gibi dusunmenmeyen herkes vatan haini mi?

yanıt56
yanıt4
KADIYA SORUN:

DİNAZORLAR DİYARINDA BU OLAYI NE KADAR BÜYÜTTÜNÜZ KARDEŞİM ANLAMIYORMUSUNUZ KAFANIZ BASMIYORMU İLLAKİDE MUHALEFET EDECEM DİYE BAHANELER ARIYORSUNUZ GÖRMÜYORMUSUNUZ ARBEDE ESNASINDA POLİS NERESİNDEN TUTACAM DİYE BAKAMAZKİ ELİNE NERESİ GELİRSE TUTUP GÖTÜRMEK ZORUNDA AMİRİ EMREDİYOR TOPLAYIN DEYE AMA BUNU SİZE ANLATMAK DEVEYE HENDEK ATLATMAK GİBİ BİR LEY OLSA GEREK

27
50
yanıtYanıtla
.:

ne doğru bir yorum bayıldım. keşke o bayan senin annen veya kızkardeşin olsaydı vr istediği yerinden tutsaydı da tepkini görmek isterdim.

yanıt6
yanıt12
.:

ne doğru bir yorum bayıldım. keşke o bayan senin annen veya kızkardeşin olsaydı vr istediği yerinden tutsaydı da tepkini görmek isterdim.

yanıt4
yanıt11
HUKUKSUZ HUKUK:

HUKUK İPTAL BEYLER DAĞILIN !

56
8
yanıtYanıtla
VAR MI DA İPTAL ETTİN:

OLMAYANI İPTAL EDEMEZSİN

yanıt14
yanıt1
Adınızı Yazın:

ayıptır ayıp kadınsın sana yapılsa aynı hareket ?????

27
37
yanıtYanıtla
Tüm 248 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title