Haberler

Şarkıcı Leman Sam, Sahnesinde Kendisine Eşlik Eden Köpeğin Zehirlendiğini Öğrenince Sitem Etti

Güncelleme:

Şarkıcı Leman Sam, bir konserinde yanında olan sokak köpeğinin zehirlendiğini öğrenince sosyal medya hesabından "Lanet olsun" diyerek sitem etti.

Usta şarkıcı Leman Sam, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da konser verdi. Şarkıcıya konserinde bir sokak köpeği eşlik etti. Leman Sam, bu köpeğin zehirlendiğini öğrenince sosyal medyadan sitem etti.

"ZEHİRLEDİLER, LANET OLSUN"

Konser verdiği esnada sahneye gelen sokak köpeğini koymak yerine ona şarkı söyleyen Leman Sam, hayvanlara olan sevgisini göstermiş oldu. Ancak usta şarkıcının sahnede şarkı söylediği köpek kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlendi. Köpeğin öldüğünü düşünen Leman Sam, Twitter hesabından "Zehirlediler, bu güzellik artık yok, yer Bodrum, lanet olsun." diyerek isyan etti.

Şarkıcı Leman Sam, Sahnesinde Kendisine Eşlik Eden Köpeğin Zehirlendiğini Öğrenince Sitem Etti

ZEHİRLENEN KÖPEK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Şarkıcıyı takip eden bir hayranı ise köpeğin ölmediğini duyurdu. Köpeğin sağlık durumu hakkında açıklama yapan bir Instagram hesabı, "Köyümüzün maskotu Mobilya (Gezi/Şımarık) bu akşam ki zehirlenmeden dolayı tedavi altında. Dualarınızı Mobilya'dan eksik etmeyin. Yine güzel yürekli sanatçılarımızla sahnelerde görelim onu." dedi.

Şarkıcı Leman Sam, Sahnesinde Kendisine Eşlik Eden Köpeğin Zehirlendiğini Öğrenince Sitem Etti

Şarkıcı Leman Sam, Sahnesinde Kendisine Eşlik Eden Köpeğin Zehirlendiğini Öğrenince Sitem Etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Leman Sam Bodrum Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

ADA:

ne bu kadını nede kızını sevmiyorum

4
8
yanıtYanıtla
Tc:

Onlarında umurundaydı sanki senin sevgin

yanıt4
yanıt2
osman:

bak ağlıyor onlarda

yanıt0
yanıt0
yurtgülü:

millet acından soğan patates kuyruklarında tir tir titriyor, sen kalkmış itin köpegin zehirlenmesini büyütüyorsun.

2
8
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

YURT GÜLÜ CVP . . . . PATATES SOĞANLA NE İLGİSİ VAR??? İNANAMIYORUM SİZE ZEHİRLENEN SUÇSUZ HAYVANLAR İÇİN BÜYÜTÜLÜYORMU . . . SİZ ALLAHA İNANIYORMUSUNUZ?? ALLAHA İNANAN KİŞİ ONLARIDA ALLAHIN YARATTIĞINI BİLMESİ LAZIM . . . .

yanıt4
yanıt0
adem:

Allah seni bildiği gibi yapsın it köpek dediğin senden çok daha değerli

yanıt0
yanıt0
BATTALGAZİ:

Ben bu camianın yani sanatçı geçinen böyle tiplerin şehitlerimiz için içlerinin yandıklarını hiç görmedim lanet okuyana kadar leman denen fani alıpta evinde bakaydınya ne reklam yapıyon

6
3
yanıtYanıtla
Adsız:

Geçenlerde kayseride bir çocuğu parçaladı sokak köpekleri. Hiçbir sanatçı ve din düşmanı bu kadın o ölen ana kuzusu için bir paylaşımda bulunmadı.

3
5
yanıtYanıtla
DELSU:

yazık ya

6
1
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

AÇINACAK BİRİ. VARSA ODA BUNU YAPAN CANİLERDİR. . . İNSANLIĞIN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN KENDİNE GÜVENEN BİR KORUMASIZ CANLIYI ZEHİRLECEK KADAR MERHAMETSİZ OLMUŞSA YAZIKLAR OLSUN . . . SİZİN GİBİ AKILLARINI HAYVANLARA KÖTÜLÜK YAPMAKLA HAYATLARINA DEVAM EDEN KİŞİLERE BİRAZDA İYİLİK YAPMAYI DÜŞÜNSENİZ İNANIN KİONLAR SİZE ÖMÜR BOYU SADIK KALACAKLARDIR EGER SADIKLIĞIN VE MERHAMETİN VE İNSAFIN NE OLDUĞUNU BİLİYORSANIZ AMA ZANNETMİTORUM. . .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title