Haberler

CHP'li İlçe Başkanı, Partisinin Üsküdar Adayını "Ne Projesi Var Ne Bürosu" Diyerek Şikayet Etti

Güncelleme:

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt, partisinin Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç'ı "Adayımızın ne bürosu var ne projesi." eleştirisinde bulunarak CHP İstanbul İl Başkanlığına şikayet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt, partisinin Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç'ı eleştirdi. Olcay Kurt, Ahmet Kılıç'ın, seçim kampanyası hazırlığının olmadığını belirterek, " Ahmet Kılıç'ın, açıklanmış projesi yoktur. Sahada anlatabileceği ve altını doldurduğu projeleri de yoktur. Sahada görünmemektedir, mahallelerimizde seçim büroları açılamamaktadır." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Olcay Kurt, partisinin Üsküdar belediye başkan adayı Ahmet Kılıç'ı CHP İstanbul İl Başkanlığı'na şikayet etti. Olcay Kurt, belediye meclis üyelerinin belirlenmesinde Ahmet Kılıç'ın kendilerine danışmadığını, hazırladıkları listeyi imzalı ve mühürlü olarak CHP İstanbul İl Başkanlığı'na sunduklarını açıkladı.

"İLÇE YÖNETİMİNDEN AYRI İKİNCİ LİSTE HAZIRLAMIŞTIR"

Olcay Kurt'un, Ahmet Kılıç'a yönelik eleştirilerini CHP İstanbul İl Başkanlığı'na şöyle aktardı:

"Örgüt içi iletişim ve işbirliği yok sayılmaktadır. Belediye meclis üyelerinin belirlenme sürecinde ne ilçe yönetimi ne de diğer başkan adaylarıyla istişare de bulunmamış, ilçe yönetiminden ayrı olarak ikinci bir liste hazırlamıştır. Şu anda Üsküdar belediye Meclis aday listesi iki tane liste bulunmaktadır. Belediye başkan adayı Ahmet Kılıç ve ilçe başkanı mutabakat istenmediğinden ilçe başkanlığının listesi imzalı ve mühürlü olarak CHP İstanbul İl Başkanlığı'na sunulmuştur."

CHP'li İlçe Başkanı, Partisinin Üsküdar Adayını 'Ne Projesi Var Ne Bürosu' Diyerek Şikayet Etti

"TANITIM VİDEOSU İLÇE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ÖDENMİŞTİR"

"Seçime yönelik olarak kullanılmak üzere İlçe Başkanlığımız tarafından bir ajansa hazırlatılan ve hali hazırda başkan adayımız Ahmet Kılıç'ın kendi kampanyası için kullanılan tanıtım videosunun (KDV dahil 10.600 TL) faturası ödemesi kampanya bütçesinden karşılanmasını talep etmemize rağmen bütçelerinin olmadığı sebebiyle kısıtlı imkanları olan CHP İlçe Başkanlığımız tarafından ödenmiştir"

CHP'li İlçe Başkanı, Partisinin Üsküdar Adayını 'Ne Projesi Var Ne Bürosu' Diyerek Şikayet Etti

"AÇIKLANMIŞ PROJESİ YOK"

"Seçim kampanyası hazırlığı yoktur. Açıklanmış projesi yoktur.İlçemize her gün insanlar gelip adayımızın sahada görünür olmayışından dolayı endişelerini dile getirmektedir. Başkan adayımızın seçime yönelik hiçbir hazırlığının olmadığı görülmektedir."

CHP'li İlçe Başkanı, Partisinin Üsküdar Adayını 'Ne Projesi Var Ne Bürosu' Diyerek Şikayet EttiCHP'nin Üsküdar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç

"SEÇİMİ KAYBETME ENDİŞESİ TAŞIDIĞIMIZI İLETMEK İSTEDİK"

"Bütün bu yaşananlar ışığında bizler bu seçimi kazanmak için tüm koşullar uygunken, çok büyük bir fırsatın maddi sıkıntılardan ve profesyonel bir ekiple götürülememesinden dolayı kaybetme endişesi taşıdığımızı sizlere iletmek istedik."

CHP'li İlçe Başkanı, Partisinin Üsküdar Adayını 'Ne Projesi Var Ne Bürosu' Diyerek Şikayet Etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Kılıç İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title