Haberler

Cem Yılmaz, "Komik Astronot Aranıyor" Diyen NASA'ya Rest Çekti: İşim Var

Güncelleme:

Usta komedyen Cem Yılmaz, NASA'nın 'Komik astronot aranıyor' paylaşımına verdiği cevapla sosyal medyayı kırdı geçirdi. Yılmaz, BBC'nin paylaştığı NASA haberinin altına "İşim var" yazdı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, NASA'nın 'Komik astronot aranıyor' paylaşımına kayıtsız kalmadı. Yılmaz, gönderiye "İşim var" yazarak sosyal medyada yine adından söz ettirdi.

İSTASYONUN SOSYAL MEDYA HESABINA YAZDI

BBC'nin haberine göre, kurumun komik bir kişinin ekiplerin gergin ortamlara baş etmesini kolaylaştıracağına işaret eden araştırmalara dayanarak dört astronot grubuyla çalışma yürüttüğü açıklandı. Bunu duyan Cem Yılmaz, istasyonun sosyal medya hesabına "İşim var" dedi.

Cem Yılmaz, 'Komik Astronot Aranıyor' Diyen NASA'ya Rest Çekti: İşim Var

"EKİBİN MORALİNİ YÜKSEK TUTACAK BİRİNE İHTİYACIMIZ VAR"

NASA'nın araştırmasına öncülük eden Florida Üniversitesi'nden antropolog Prof. Jeffrey Johnson, "Mars yolculuğu gibi, sınırlı bir alanda uzun bir süre kalmak sinirleri yıpratıyor. Bu nedenle uzay aracında, işlerin normal seyrinde yürümesi için ekibin moralini yüksek tutacak birine ihtiyacımız var" dedi.

Cem Yılmaz, 'Komik Astronot Aranıyor' Diyen NASA'ya Rest Çekti: İşim Var

"KOMİK, LİDER, AHBAP"

Johnson, Antarktika'da dört yıl süren araştırmaları sonunda, "Komik, lider, ahbap, hikaye anlatıcı, uzlaştırıcı ve dert ortağı" gibi karakterlerin ekipleri birleştirdiği ve işlerin daha iyi yürümesi sağladığı sonucuna vardığını belirtti.

Cem Yılmaz, 'Komik Astronot Aranıyor' Diyen NASA'ya Rest Çekti: İşim Var

"İŞİM VAR" YAZDI

NASA'nın bu açıklamasına komedyen Cem Yılmaz'dan yanıt geldi. Cem Yılmaz Twitter hesabından söz konusu haberi "İşim var" notu ile paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cem Yılmaz NASA Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500

Yorumlar (21)

Dürbünlü:

cem yılmaz ahirete bomboş gidip orada perişan olacak haberi bile yok denyonun (:

4
10
yanıtYanıtla
düdük:

nerden biliyon Allah mısın?

yanıt1
yanıt2
Murtaza:

Sen de herkesi ahirete gönderiyorsun birader. Bırak biraz yaşasınlar

yanıt2
yanıt0
gülecek miydik(((:

marsa gitme fikri, hatta uzay boşluğunda sonsuza kadar bir başıma kalma fikri bile, BU KADAR SOĞUK VE BASİT espri yapan biriyle aynı yerde bulunmaktan daha tercihe şayandır. öküzzzzz

2
8
yanıtYanıtla
Kamil:

Bunu komik diye uzaya göndersinler de bi daha geri gelmesin

2
4
yanıtYanıtla
adsız:

zaten espri yeteneği olanlardan bahsediyor.

3
3
yanıtYanıtla
Betül:

Birisi de bana 10 trilyon versinler gideyim yazmış. Marsta trilyonu napcaksin. Gitsen donecegin şüpheli. Ki marsa mi gönderiyorlar yoksa rehin alıp gittim diceksin diye şantaj mi yapıyorlar. hangi film senaryosunda oynatıp da sonra marsa gönderdik diye sallıyorlar belli değil. Ben kimsenin marsa değil aya bile gittiğine inanmıyorum. Hepsi studyoda çekilmiş film. Yutturuyolar millete.

3
3
yanıtYanıtla
Anonim:

bir de şöyle düşün şuan ki teknoloji 500 KM hız yapan araçlar var niye çıkamayalım???

yanıt0
yanıt0
Bayım:

E tabi hollywood''un uzay ile ilgili çektiği filmlerin bütçesi kadar bile uzay araştırmalarına bütçe ayırmayan bir ülkeyiz. Millet yapıyor biz anca izliyoruz. Gururuna yediremeyenlerde sahte diyip geçiyor. . sende kendince haklısın

yanıt3
yanıt0
Anonim:

şu üç şeyi verin gideyim. 1. kız 2. sınırsız yemek su 3. gemi

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title