Haberler

Beşiktaşlı Taraftarlar, Tolgay Arslan İçin Özel Hazırlık Yapıyor!

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçe ile Pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak derbi maç öncesinde, Tolgay Arslan için dürüm temalı hazırlık yapıyor.

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Sivasspor ile oynanan maçın devre arasında soyunma odasında dürüm yediği ortaya çıkan Tolgay Arslan'ın bu nedenle siyah-beyazlı takımda kadro dışı kaldığı öne sürülmüştü.

"HER TÜRLÜ DÜRÜMÜ YERİM"

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe YouTube hesabından paylaşılan videoa, Hasan Ali Kaldırım, Tolgay Arslan'a "Döneri çok seviyoruz. Tercihini merak ediyorum. Almanya'daki döner mi, Türkiye'deki döner mi?" sorusunu yöneltti. Tolgay Arslan ise "Benim için fark etmiyor, döner, dürüm her türlü yerim." yanıtını verdi. Bursaspor maçında bu videoya gönderme yapan Beşiktaşlı taraftarlar, "Tolgay Arslan dürümler nerede?" ve "Tolgay Arslan dürüm yesene" tezahüratları yapmıştı.

TOLGAY'A SÜRPRİZ PROTESTO

Siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi Tolgay Arslan için sürpriz bir protesto hazırlıyor. Özellikle Fenerbahçe armasını öptükten sonra yaptığı açıklamalar yüzünden tepki çeken Tolgay'a, "dürüm" temalı protesto yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Bursaspor maçı öncesi bu pankartı hazırlamıştı.

Beşiktaşlı Taraftarlar, Tolgay Arslan İçin Özel Hazırlık Yapıyor!

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (68)

bjk hd:

ONU BUNU BOŞVERİNDE FENERDEN HESABI P. TESİ SAHAMIZDA HEM FUTBOLCULAR HEM DE TARAFTAR OLARAK BİZ SORACAZ. GEÇEN SENEKİ TÜRKİYE KUPASI ÇİRKEFLİKLERİNİ UNUTMADIK. SEBA BAŞKANIMIZA DAHA GEÇEN HAFTA ZENİT MAÇINDA ETTİĞİNİZ KÜFÜRLERİ UNUTMADIK. HESAP GÖRÜLECEK TOLGAY VE BÜTÜN FB SPORCULARINDAN.

12
11
yanıtYanıtla
İĞNECİ:

OĞLUM HOCANIZ İÇİN 2-3 TANE AMBULANS TUTUN KAFASINA PAMUK FALAN GELİR ALLAH KORUSUN. EĞER HESAP SORMAZSAN KOPÇASIN LAN SEN.

yanıt5
yanıt6
BJK hd:

İĞNECİ RUMUZ SENDE GELDE MAÇA İLKELİ BASKANİN ALİ KOÇ(TIRIVIRI) KURTARSIN SENİ. ALİ KOÇ SÖZDE KÜFRE KARŞI AMA HER MAÇ KÜFUR VAR TRİBÜNUNDE. HATTA BURSA MAÇINDA PANKART AÇMIŞTI İLK HAFTA AMA MALATYASPORA VE HATTA AYKUT KOCAMANA BİLE TRİBÜNÜNDE KÜFÜR VARDI FB NİN.

yanıt4
yanıt2
İĞNECİ:

ÖMÜR GEDİK BU EZİK 8 TAŞLI KARTALI KORUMA ALTINA ALMALI. ALAYINA İĞNE

yanıt1
yanıt3
fenerin sahibi beşiktaştır..:

İğneci akıllı ol burası Beşiktaş o iğneyle senden kan alırız bak.

yanıt3
yanıt1
FENERLİ..:

Siz Caner e Berkay Gol Gol diye bağırırken birşey yok Tolgay dürüm desin siz dalga geçmek için bahane arayın. Ya vallahi size vallahi acıyorum. Ha bide emek hırsızı dediğiniz burağı ne çok çabuk sevdiniz ? Siz gerçekten acınacak taraftarsınız!!! önce kendi yaptıklarınızı sorgulayın sineye çekin sonra sizden gidenlere musallat olun EZİKLER. . . !!!!!

13
9
yanıtYanıtla
bjk hd:

TOLGAY ARSLAN-ALİ KOÇ-ERSUN YANAL EL ELE HEP BERABER KÜMEYE.

8
10
yanıtYanıtla
ASALETİN SİMGESİ BEŞİKTAŞ:

25. 02. 2019''DA GÖRÜŞÜRÜZ SARI CİVCİVLER SİZİ

6
11
yanıtYanıtla
FB:

hayatınız ağlamakla geçti eski şampiyonluğu isteyenler sizsiniz 8 taşlı lar yıldırım demirören geldide yüzünüz güldü şimdi göreceğiz sizi bakalım nasıl futbolcuları dolandiracaksiniz

5
12
yanıtYanıtla
zuaaaaaaa:

şikeyle aldıgınız her şampiyonluk bedel olarak size dönecektir şikebahçe

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title