Haberler

Hayvanlara Eziyetin Önlenmesi İçin Araştırma Komisyonu Kurulacak

Güncelleme:

TBMM'nde, hayvanlara eziyetin önlenmesi ve bilişim teknolojileri bağımlılıklarının ele alınması amacıyla 2 yeni araştırma komisyonu kurulacak.

Hayvanlara eziyetin önlenmesi ve bilişim teknolojileri bağımlılıklarının ele alınması amacıyla Meclis'te iki ayrı araştırma komisyonu kurulması ile TBMM çalışmalarına 15 gün süreyle ara verilmesine ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan TBMM kararlarına göre, hayvanların haklarının korunması ile hayvanlara eziyet ve kötü muamelelerin önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis araştırması yapılacak.

Söz konusu araştırmayı yapacak komisyon 12 üyeden oluşacak ve çalışma süresi başkan, başkanvekili, sözcü ve katip seçimi tarihinden başlamak üzere 3 ay olacak. Komisyon gerektiğinde Ankara dışında da çalışma yapabilecek.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BAĞIMLILIĞI ARAŞTIRILACAK

TBMM'de alınan bir başka kararla bilişim teknolojileri bağımlılığının etkilerinin incelenerek olası zararlarının bertaraf edilmesi ve bu teknolojilerin kontrollü kullanımının sağlanması için yapılması gerekenlerin saptanması amacıyla da Meclis araştırması yapılacak.

Gerektiğinde Ankara dışında da çalışma yapabilecek komisyon 12 üyeden oluşacak ve çalışma süresi 3 ay olacak.

TBMM ÇALIŞMALARINA 15 GÜN SÜREYLE ARA VERİLECEK

TBMM çalışmalarına 15 gün süreyle ara verilmesine ilişkin karar da Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, TBMM çalışmalarına 12 Mart Salı gününden başlamak üzere 15 gün süreyle ara verilmesi Genel Kurul'un 19 Şubat tarihli 54'üncü Birleşiminde kararlaştırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

HAYVANLARI SEVEN Y:

YORUMLARI OKUDUM. . . . AMA HEP BEN HEP BEN . . . İNSANLARA ZARAR VERENLER NASIL CEZALANDIRILIYORSA HAYVANLARADA İŞKENCE EDENLERDE CEZALANDIRILSINLAR ÇOK SEVİNDİM, , UNUTMAYALIMKİ HAYVANLARINDA BU DÜNYADA RAHAT YAŞAMA HAKKI VARDIR ONLARIDA ALLAHIN YARATTIĞINI HATIRLARSAK O ZAMAN İNSAN OLDUĞUMUZU ANLARIZ. . HAYVANLARI SEVME ŞANSIMIZ OLSUN Kİ İNSANLARIDA DAHA ÇOK SEVMEK İÇİN. . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
aslan:

ben anlamıyorum neyden korkuyor bunlar da bu yasayı çıkaramıyorlar. . . insanlar keyfi işkence yapıyor ve kimse ellemiyor. bu nasıl bir insanlık .

8
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

hangı goruntuler tarıh olmus kı bu goruntu tarıh olucak

7
0
yanıtYanıtla
aaaaaa:

Hayvanlaradamı tazminat ve nafaka ödeyeceğiz. . . . . .

0
7
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Ancak car, car konuşurlar . Çıktı , çıkacak , meclise gönderdik , imzaya çıktı . Hoooop sümen altı . Ara ki çıkacak kanunu bulasın . . . . . . . . . Leyleğin ömrü ''LAK, LAK LA ''geçermiş. . . . . Eyyyyy , çıkartın şu kanunu . . Birazda biz eyyyy liyelim ne var

6
0
yanıtYanıtla
KOMİSYON:

boş boş birimler açın o komisyon bu komisyon nasıl olsa vergiler fazlasıyla alınıyor birilerini daha doyururuz. ama hayvana eziyete devam nasılsa komisyon var onlar halleder pisikolojisiyle milleti uyutun bakalım

4
1
yanıtYanıtla
Dede:

Bir de şu hayvanlara devlet saip çıksa sucu vatandaşa atıyorlar Barınak yap kisirlaştir sokakta çocukları ısırıyorlar

4
0
yanıtYanıtla
CAFER:

Çocuklara ve yetişkinlere tecavüz edenler için hazırlanan yasalar geçen seçimden önce hazırdı. . .

4
0
yanıtYanıtla
:

BELEDİYE SECİMLERİNDE HAYVANLARA OY HAKKIDA VERİN . TOPLUM SUÇ ÖRGÜTÜ OLMUŞ . Bİ KOMİSYON KURUP NE OLUCAK ÜLKEMİZİN HALİ GENÇLER İÇİN NE YAPMALIYIZ . GEREK YOK DAĞDAKI AYIYI ŞEHİRDEKİ KEDİ KÖPEKLE VAKİT TAMAMLAYIN.

2
1
yanıtYanıtla
man:

iki ayakli hayvanlarla kim ilgilenecek?

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title