Haberler

Ontex'in Ortadoğu, Asya ve Afrika'daki Markaları Murat Elgün'e Emanet

Güncelleme:

Ontex'te, MEAA (Ortadoğu, Afrika ve Asya) Pazarlama Direktörlüğüne Murat Elgün getirildi.

Ontex'in Ortadoğu, Asya ve Afrika'daki Markaları Murat Elgün'e Emanet

Canbebe, Helen Harper ve Canped markalarıyla Avrupa'nınen önemli hijyenik ürünler üreticilerinin arasına girerek, pazarın önemlioyuncularından biri olan Ontex'te, MEAA(Ortadoğu, Afrika ve Asya) PazarlamaDirektörlüğüne Murat Elgün getirildi. Eğitiminden hemen sonra profesyonelkariyerine Procter & Gamble'da pazarlamabölümünde başlayan Elgün; ilerleyen yıllarda Danone BabyFood'da Türkiye ve Amsterdam ofislerinde bölgesel ve global pazarlarda farklıpozisyonlarda çalıştı ve son olarak pazarlama koordinatörü olarak görev aldı. Sütaş'tapazarlama müdürlüğü, sonrasında da Pınar Gıda'da pazarlama direktörlüğü Zyman Core StrategyGroup'ta danışmalık yaptı.

Doğu-BatıAvrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Pakistan, Avusturalya, Çin, Türkiye veAmerika'da yer alan üretim tesislerinde 11.000'den fazla kişiye istihdamsağlayan Ontex Ailesi'ne, 2012'de Türkiye ve Ortadoğu PazarlamaDirektörü olarakkatılan Murat Elgün'ün, 2014'de Kuzey Afrika dasorumlu olduğu bölgeler arasına girdi. Görevini Ontex Belçika ofisindenyürüttü. 2019 Ocak itibariyle de MEAA olarak bilinen Fas'tan Japonya'ya,güneyde de Güney Afrika Cumhuriyeti'ne kadar geniş bir bölgenin pazarlama direktörlüğünüüstlendi.Nisan ayında ise Ontex Türkiyeofisinde ekibiyle beraber çalışmaya başlayacak.

BoğaziçiÜniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Murat Elgün, çok iyiderecede İngilizce ve orta seviyede Almanca bilmektedir. Evli ve bir çocukbabasıdır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orta Doğu Türkiye Afrika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title