Haberler

Bakan Koca'dan Grip İçin Bedava İlaç İsteyen Yıldız Tilbe'ye Yanıt: Aile Hekiminden Alabilir

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin grip için bedava ilaç talebine yanıt verdi.

Tilbe için geçmiş olsun dileğinde bulunan Koca, "Sayın Yıldız hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz zaten alabilir veya herhangi bir hekim reçete yazdığında geri ödeme kurumu bunu ödüyor" dedi.

Koca, gripten korunmak için "elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı" tavsiyesinde bulundu.

"GRİP EYLEM PLANIMIZ DEVREDE"

Grip vakalarının geçen haftalara göre yaklaşık yüzde 20 azaldığını belirten Koca, şunları söyledi:

"Sanatçımıza geçmiş olsun temennilerimi buradan iletmiş oluyorum. Sayın Yıldız hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz zaten alabilir veya herhangi bir hekim reçete yazdığında geri ödeme kurumu bunu ödüyor ama gripten korunmanın en önemli unsuru elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı."

Bakan Koca'dan Grip İçin Bedava İlaç İsteyen Yıldız Tilbe'ye Yanıt: Aile Hekiminden Alabilir

"DOMUZ YEMİYORUZ NEDEN DOMUZ GRİBİ OLUYORUZ"

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından "Domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz,,bu virüsten kurtulmak sağlıklı olmak istiyoruz, millet olarak, hastayız, nolucaz böyle, bize yazık değil mi? hastalıktan yorgun" paylaşımıyla bakanlığa çağrıda bulunmuştu.

Bakan Koca'dan Grip İçin Bedava İlaç İsteyen Yıldız Tilbe'ye Yanıt: Aile Hekiminden Alabilir

Kaynak: AA / Güncel

fahrettin koca Yıldız Tilbe Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (86)

düşünmek zor zanaattır....:

RABBİM ŞAHİT MUAYENE OLDUM ÜŞÜTTÜĞÜMDEN DOLAYI DOKTORUN VERDİĞİ REÇETE İLE ECZANEYE GİTTİM İLAÇLARI ALDIKTAN SONRA BENDEN 35 TL ALDI. BEDEVA ÖYLE Mİ.

31
8
yanıtYanıtla
.:

bu kadınında şımarttınız ya millet olarak

11
18
yanıtYanıtla
Adımıyazmıyorum:

Ücretsiz mi? Evet siz millet vekillerine olabilir ama halka öyle değil.

24
2
yanıtYanıtla
osman:

Yıldız Hanım''a aile hekiminin yerini gösteren bakan bey gitsin bakalım önce aile hekimine. Yaptıkları uygulamadan daha kendisinin haberi yok. Gribi daha yeni atlattım 25 tl cebimden ödedim. Neyin bedavası bu? Komik olmayın!

19
6
yanıtYanıtla
o:

ücretsiz derken güldürme beni ??

20
5
yanıtYanıtla
mustafa:

sayın bakan hiç doktora gidip muayene olup eczaneye ilaç almaya gittimi acaba?çıkan muayene ücretlerinden fiyat farklarından haberi yok herhalde, insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. . . ama müstehak bu insanlara. .

20
5
yanıtYanıtla
cengiz:

bedava mı sadece konuşmak bedava

21
3
yanıtYanıtla
BEDAVA YOK:

KONUSMAK DA PARAYLA CENGiZ KARDES

yanıt4
yanıt1
Babanın oğlu Kemal:

Suriye vatandaşı olursanız bedava ilaç alabilir siniz yıldız hanım

18
6
yanıtYanıtla
FAKİRLİK:

YA NE UCRETSIZI İŞSİZİM CEBIMDE SON 10 TLM VARDI HASTANEYE GITTIM ECZANEDEN BANA 40 LIRA PARA CIKARDILAR GERI UZATTIM AGLAYARAK HASTA HALIMDE YOLA CIKTIM KIM YARDIM ETTI KI???

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title