Haberler

Sakarya'da Başhekim Yardımcısının Darp Edilmesi

İl Sağlık Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü'nde (SEAH) görevli başhekim yardımcısının bir hasta tarafından darp edilmesini kınadı.

İl Sağlık Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü'nde (SEAH) görevli başhekim yardımcısının bir hasta tarafından darp edilmesini kınadı.

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü'nün ifadelerine yer verilen yazılı açıklamada şunlar kaydedildi :

"Hastaneye sağlık hizmeti almak için gelen bir hastanın, vezne mühür bölümünde görevli Başhekim Yardımcısı Dr. İsmail Adadıoğlu'na ortada hiçbir sebep yokken saldırdığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Daha geçtiğimiz günlerde görevi başında hasta yakınları tarafından linç girişimine maruz kalarak darp edilen beyin cerrahi servisi sorumlu hemşiremizin olayı tazeliğini korurken, bugün bir başka şiddet olayı meydana gelmiştir.

Aklı selim olan bir insanın yapmayacağı bu şiddet olayı nedeniyle, idari personelimizin sol el serçe parmağı kırılmış; hastanede beyaz kod verilerek saldırıda bulunan şahıs, güvenlik personeli tarafından etkisiz hale getirilmiştir.

Yaşanan bu şiddet olayı bizleri her zaman olduğu gibi yine çok üzmüştür. Sebebi ne olursa olsun hiçbir şekilde haklı yanı olmayan, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarını kınıyoruz. Dr. İsmail Adadıoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, emniyete intikal ederek yargıya yansıyan olayın hukuki anlamda takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Üniversitesi İl Sağlık Müdürlüğü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title