Haberler

11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği Başkanı Tuna: Birer Birer Yakalanıyorlar

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'teki bombalı saldırının faillerinden 'Hakan' kod adlı Aykan Hamurcu'nun yakalanması, Reyhanlı'daki Şehit ailelerince memnuniyetle karşılandı. Dernek Başkanı Ahmet Tuna, faillerin birer birer yakalanarak adalete hesap verdiklerini söyledi.

11 Mayıs Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna,  dernek binasında yaptığı açıklamada 'Hakan' kod aldı Aykan Hamurcu'nun dün gece başarılı bir operasyonla yakalandığını kaydetti. Reyhanlı patlamasının faillerinden Hamurcu'nun yakalanmasından dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Tuna, "Şehit aileleri olarak bundan memnunuz ve gurur duyduk. Bunlar tek tek yakalanarak devletimize, milletimize hesap verecekler. Hamurcu zaten firari bir sanıktı. İnşallah devletimiz diğer failleri de yakalayacak ve adalet önüne çıkaracaktır. Ailelerin yüreğine su serpildi. Bunların sonu gelecek. Arkamızda devletimiz var, eninde sonunda Türk adaletine hesap verecekler"dedi. Mahkemeleri takip edeceklerini söyleyen Tuna, Hamurcu'nun yakalanmasının  çok önemli olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Çok önemliydi. Çok şükür devletimiz hepsinin peşinde, başarılı bir operasyondu. Gerçekleştiren MİT ve tüm güvenlik kuvvetlerimize teşekkür ederiz. 9 sanık vardı bunlardan Yusuf Nazik'ten sonra, Hamurcu'nun yakalanması ile geriye aralarında Mihraç Ural'ın da bulunduğu 7 sanık kaldı. Onun da yakalanarak getirilmesini bekliyoruz. Reyhanlı'daki olay Türkiye'nin en büyük terör saldırısıydı. Çok rahatız,  çünkü arkamızda devletimiz var ve birer birer yakalayıp getiriyor. Bu operasyondan da tatmin olduk, devamını bekliyoruz, herkes aklını başın alsın."

Bu arada oğlu Halil Erdemci'yi 11 Mayıs saldırısında kaybeden annesi Medine Erdemci, "Devletimize teşekkür ediyoruz. Diğerlerinin yakalanmasını bekliyoruz. Yakalanıp adalet önünde hesap verecekler ve en büyük cezayı alacaklar. 6 yıldan bu yana çektiğimiz acı bize yeter" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title