Haberler

Adana'da İhtiyaç Sahibi Aileye Yardım

Adana Valiliği, çeşitli hastalıkları nedeniyle herhangi bir işte çalışamayan baba ile eşi ve çocuklarına yardım eli uzattı.

Adana Valiliği, çeşitli hastalıkları nedeniyle herhangi bir işte çalışamayan baba ile eşi ve çocuklarına yardım eli uzattı.

Merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde KOAH, bel ağrısı, görme kaybı ve işitme bozukluğu gibi hastalıkları yüzünden uzun zamandır bir işte çalışamayan baba İsmet Uyumaz ile eşi ve 3 çocuğunun, harabeye dönmüş evde verdiği yaşam mücadelesinden haberdar olan Valilik harekete geçti.

İlgili kurumlar aracılığıyla aileye nakdi yardım, çocuklar için eğitim yardımı ile gıda kolisi desteğinde bulunuldu. Evin harap durumdaki pencereleri de yenilendi.

Aileye bazı belediyeler de kıyafet, gıda ve yakacak yardımı yaptı.

"Yardım yapanlardan Allah razı olsun"

İsmet Uyumaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeşitli hastalıkları bulunduğunu, bunlarla ilgili raporlarının mevcut olduğunu söyledi.

KOAH hastalığının kendisini çok zorladığını anlatan Uyumaz, "Yardım yapanlardan, Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'tan Allah razı olsun. Bizi zor durumda bırakmadılar, yetiştiler. Geldiler, durumumu gördüler, yardım ettiler." diye konuştu.

Uyumaz, bel ağrısının da çalışmasına engel teşkil ettiğini aktararak, "Çalışamıyorum. Bir çocuğumu 16 yaşında kaybettim. Yaşasa 18 yaşında olacaktı. Ondan önce de 48 günlük bebeğimi kaybettim. Perişan oldum ben, çocukların ölümü beni yıktı. Ailemle yardımlarla yaşam mücadelesi veriyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yavuzlar Mahallesi Adana Valiliği KOAH Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title