Haberler

Ünlü Oyuncu Aybars Kartal Özson, Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisinde Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Burak Yılmaz'ın skoru 3-0'a getiren golünün ardından gözyaşlarını tutamayan Beşiktaş taraftarı çocuk oyuncu Aybars Kartal Özson, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide tribünden ekrana yansıyan bir görüntü maça damga vurdu. Burak Yılmaz'ın skoru 3-0'a getiren golünün ardından gözyaşlarını tutamadığı anları kameralara yansıyan Beşiktaş taraftarı ünlü oyuncu Aybars Kartal Özson , sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Ünlü Oyuncu Aybars Kartal Özson, Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisinde Gözyaşlarına Boğuldu

KARTAL İŞARETİ YAPTI

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın attığı golün ardından ekrana gelen Beşiktaş taraftarı çocuğun sevinç gözyaşları sosyal medyada birçok kez paylaşıldı. Sevinçten ağlayan minik Beşiktaşlı taraftar, daha sonra "Kartal" işareti yaparak taraftarları selamladı.

Ünlü Oyuncu Aybars Kartal Özson, Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisinde Gözyaşlarına Boğuldu

BİR ÇOK DİZİDE ROL ALDI

Öte yandan ünlü oyuncu Aybars Kartal , şu anda Fox TV'de Vurgun dizisinde rol alıyor. Aybars Kartal daha önce Muhteşem Yüzyıl, Kördüğüm ve Aramızda Kalsın dizilerinde de ekrana çıktı.

Ünlü Oyuncu Aybars Kartal Özson, Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisinde Gözyaşlarına Boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Fenerbahçe Beşiktaş Kartal Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

sivaslı:

skor 3-3 oluncada üzüntüden ağlamıştır. , Bjk liler ağlamaya ayarlanmış :))

20
7
yanıtYanıtla
Yaşar:

Bu yaştaki bir çocuk bu kadar fanatik olmamalı.

21
2
yanıtYanıtla
Sogomon:

Çocuk kalbi kirilmaz kötü yorum yapmayin takimi hiç önemli degil hepside degerli

12
1
yanıtYanıtla
Emre:

Abi bizim milletimiz futbol olunca kadın çocuk dinlemiyoki. Zihniyet değişmeli çocuktan beterler.

yanıt3
yanıt0
6X MMG SCOPE:

Bunlar milleti ayrıştırmak içim gavurlar tarafından serpilen fitne tohumlarıdır, takım tutmak ta neymiş

yanıt0
yanıt0
Hüso:

Çocuğun kalbine doğmuş olacaklar. Ona ağlamıştır :)))

10
2
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

boşuna uğraşmayın, hayatta değiştiremeyeceğiniz şeyler vardır. bunlardan birisi de fenerbahçenin beraberliğe sevinmesi. bırakın sevinsin garipler. beşiktaşlı değilim.

4
8
yanıtYanıtla
HAKLI:

Hayatta asla değiştirilemeyecek şeyler konusunda çok hak veriyoum sana çünkü Fenerbahçe''nin gücü konumu ne olursa olsun asla şaka konusu yapılamayacağını dün Beşiktaşa ondan önce Galatasaray''a gösterdi. Ha eğer alay konusu edersen böyle saçma yorumlar yapmak zorunda kalırsın :)

yanıt0
yanıt1
Dürbünlü:

Olayın bir başka yönüne,,,dikkatinizi çekmek istiyorum,,,gerek fb gerek bj,,,avrupa maçlarını dün akşamkı hırsla oynamadılar...Avrupa kupalarında şu anda kupaya devam eden tek türk takımı yok..kabahat kimdeyse çıksın ortaya...!!!

11
0
yanıtYanıtla
TUZLA’LI CEMİL:

Çok Dogru Tespit Etmişsin Kardeşim.

yanıt2
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title