Haberler

Derbide 2 Gol Atan Burak Yılmaz, Beşiktaşlı Taraftarlardan Özür Diledi

Güncelleme:

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde attığı 2 golle siyah-beyazlı takımın ayakta duran isimlerinden olan Burak Yılmaz, "Kusura bakmasın kimse, özür dilerim 2. yarıda kaçırdığım pozisyon yüzünden kaybettiysek." dedi.

Spor Toto Süper Ligin 23. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, derbi maçta Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta konuk etti. Mücadele 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın gollerini 10. dakikada Gökhan Gönül, 18 ve 45+2. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Fenerbahçe'nin golleri ise 55. dakikada Zajc, 62. dakikada Sadık Çiftpınar ve 67. dakikada Hasan Ali Kaldırım'dan geldi.

"HERKESİN ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMESİ LAZIM"

Derbide 2 gol atan Burak Yılmaz, maç sonunda, "Çok üzgünüz, 2. devre bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Çok üzgünüz, daha farklı da olabilirdi sonuç. Çok üzgünüz, taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik. Çok üzgünüz. Kusura bakmasın kimse, özür dilerim 2. yarıda kaçırdığım pozisyon yüzünden kaybettiysek. Ama herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım, derbiyi 3-0'dan 3-3'e getirmememiz gerekiyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Fenerbahçe Beşiktaş Kusura Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

pirimciburak:

cok iyi futbolcu olsan milli takimi sirtlardin hadi oradan simarik pirimci

18
8
yanıtYanıtla
ulubatli-hasan:

sen kimsin angut kendini ronaldo sanan zavalli

14
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın,:

sen fenerden özür dile besiktastan deyil senin sayende gol geldi faulu sen yaptin fenerin kulanacagi faulu sen kulandin oda gol oldu penatida bedava baska hakem olsa o pozusyona düdük calmazdicakira dua edin

9
11
yanıtYanıtla
.:

Lan renkli kaybol başka yerde yorum yap

yanıt1
yanıt7
bjk:

git biraz maç izle gelişsin futbolum. . . . .

yanıt0
yanıt0
bana bi halley oluyo:

sen görevini yaptın kral rahat ol

13
6
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

16 DAKİKA UZAYAN MAÇTA TOPU KALEYE DÜRTEMEYİP DENİZLİ TEŞVİK ALMIŞ OYNAMASALARDI YENERDİK DİYEN, BURSADA BJK DEN GOL BEKLEYİP 2-2 Mİ OLDU DİYE SEVİNİP 5 DAKİKA KOFTİDEN ŞAMPİYONLUK KUTLAYAN, SAHASINDA GALATASARAYA KUPA VEREN VE HAZMEDEMEYİP ELEKTRİKLERİ KESEN, VE ULUBATLI SOUNES''İN SANTRALARINA BAYRAKDİREĞİ SOKTUĞU TAKIMI SİZ GALATASARAYA SORUN ELBETTE SİZE ANLATIRLAR MUZ CUM. ÜYELERİ EZİK ŞİKECİLER. ŞİKESİZ 1 ADIM YÜRÜYEMEYEN TAKIMIN TARAFTARLARI BJK İLE BERABERE KALIP BİZ LAF ATIYOR. HAYDEEEEE

10
6
yanıtYanıtla
TRYTRRRRR:

HADİ CANIM ÇOK BİLMİŞ SENDE. . . . AHKAM KESİYORSUN. . . BİZ SENELERDİR KUPA GÖRMEDİK. . .

yanıt1
yanıt5
Herşey !Y! olacak ):

bu adama emek hırsızı diye bağırıyordunuz şimdi bağrınıza mı basıyorsunuz ? bu nasıl bir midesizlik. . 8taşa hırsız istemiyoruz diyordunuz ne oldu o iş ?

6
8
yanıtYanıtla
SON:

ha ha ha çok espirili adam ya. . sanıyor futbolcuyum kendini yazık)))

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title