Haberler

    Hediye Olarak Alabileceğiniz, Gelecekten Gelen 12 Eşya

    Günümüzün teknolojisiyle sahip olabileceğiniz bir sürü enteresan eşya mevcut. Bunlardan bazıları gelecekten gelmiş gibi görünmesiyle oldukça etkileyici ve hediyelik eşya olarak iyi bir işlev görebilir. Bu haberimizde sizler için gelecekten gelmiş gibi görünen 12 eşyayı listeledik.

    Isısı ayarlanabilen bardak

    Ember, çıktığı zaman oldukça başarılı bir ürün olarak nitelendirilmiş ısısı ayarlanabilen seramik bir bardak. Birçok YouTube kanalı ve blogger, bu bardağı inceleyip oldukça sevmişti. Ember, telefonunuza kurabileceğiniz bir uygulama sayesinde bardağınızın ısısını ayarlayarak içeçeğinizi sıcak tutmanıza olanak sağlıyor.

    Telefon konuşması yapmanızı sağlayan yüzük

    Nokia Fit, hala konsept sürecinde olan bir cihaz. Bu yüzük şeklindeki cihaz, sizi Bluetooth kulaklığın radyasyonundan kurtararak gelen aramaları parmağınızdan onaylayıp, parmağınızı kulağınıza götürüp konuşmanızını sağlıyor.

    Hologram teknolojisi

    Artırılmış gerçeklik, gitgide çoğalıyor. Hologram teknolojisi, yukarıda görebileceğiniz gibi sanal klavyeden şifrenizi girerek kapı açmanız gibi olanaklar sağlıyor. Ayrıca artırılmış gerçekliği, topların izlediği yolu görebileceğiniz bir bilardo oyunu oynamak gibi eğlenceli amaçlar için de kullanabilirsiniz.

    Lazer klavye

    Lazer klavyeler oldukça yaygınlaşmış durumda. Magic Cube isimli bu klavyenin herhangi bir fiziksel tuşu yok. Zira bir projektör sayesinde lazer ışınlarıyla zemine yansıtabileceğiniz tuşlardan oluşuyor. En büyük avantajı küçük ve taşıması kolay olması, ürünü bağımsız çalışanlar için oldukça yararlı bir ürün haline getiriyor.

    Akıllı çalar saat

    Phillips'in çıkardığı yeni çalar saat, uyanmanızı kolaylaştırıyor. Gün ışığını taklit ederek, alarm çalmadan 30 dakika öncesinden gittikçe daha parlak olacak şekilde ışık yanmaya başlatan bu çalar saat, alarm sesi olarak kuş sesi veya deniz dalgaları sesi gibi rahatlatıcı seslerle uyanmanızı sağlıyor.

    Selfie ışığı

    Bilgisayarınıza veya akıllı telefonunuza monte edebileceğiniz bu küçük ışık halkası FLII, selfie'leriniz için size doğru ışığı sağlıyor ve yüzünüzdeki sivilce gibi kusurları gideriyor.

    Daha iyi uyumanızı sağlayacak bir robot

    Somnox, uyku sorunu çeken insanlar için Hollandalı bilim insanları tarafından geliştirilmiş bir ürün. Bu robot, insanların uyurken birine sarılmış şekilde daha huzurlu olması gerçeğinden yola çıkıyor. Robotun işleyişi, kişinin nefes alış verişine ayak uydurma, kişiyi sakinleştirme ve içinde bulunan lambasıyla uyanmaları gereken vakitte güneş ışığını taklit ederek daha rahat uyandırma şeklinde yürüyor.Ürünün geliştiricileri, bu robotun insanların daha hızlı uykuya dalmasına, daha iyi uyumalarına ve daha kolay uyanmalarına olanak sağlayacağını söylüyor.

    Akıllı telefonlar için 360 derece kamera

    Aigo-360 taşınabilir ve kullanışlı 360 derece fotoğraf çekebilen akıllı telefon kamerası, su geçirmez özelliğiyle su altında videolar çekmenize bile yarıyor. Kameranın çözünürlüğü oldukça yüksek ve video kalitesi de mükemmel derecede.

    İçi görünen ekmek ısıtıcısı

    Sabah kahvaltınızda ekmekleri kızartırken, ekmeklerin tam olup olmadığını anlayamadığınız durumlar olabilir. Magimix ekmek ısıtıcısıyla bu duruma bir son veriliyor ve istediğiniz zaman ekmeklerinizi yanmadan alıp tüketebiliyorsunuz.

    Kahvenin üstünde şekiller çizmenize yarayan kalem

    CinniBird isimli bu kalem, mürekkep olarak tozlaştırılmış mamüller kullanıyor. Bu kalem, istediğiniz içeçeğin veya yiyeceğin yüzeyine; tarçın, hindistan cevizi veya şeker gibi süslemeleri istediğiniz şekilde çizmenizi sağlıyor.

    Uzak mesafe ilişkileri için tasarlanmış bir lamba

    Bu lamba, birbirinden uzakta yaşayan çiftler için ideal bir hediye. Bu lambanın birine dokunarak ışığını açtığınızda, diğerinin de ne kadar uzakta olursa olsun aynı anda ışığı yanıyor. Lamba her açıldığında ise ışığın rengi değişiyor.

    Akıllı tartı

    Özellikle sporcular ve vücut geliştiricileri için çok önemli olan Nourish isimli bu tartı, yiyecekleri üstüne koyduğunuzda ağırlığıyla beraber içerdiği yağ, sodyum, karbon ve kolestrol gibi değerleri de gösteriyor.

    Gelecekten gelmiş gibi görünen 12 hediyelik eşyayı listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Günümüz teknolojisiyle bunları elde edebiliyorsak, yakın gelecekte neler olabileceği gerçek bir merak uyandırıyor. Daha fazlası için sitemizi takipte kalmayı unutmayın : )

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Nokia Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title