Haberler

Burak Yılmaz, Attığı Golden Sonra Takımının Gol Yemesini Önledi

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz, Konyaspor maçında attığı frikik golünden sonra rakip futbolcuların maça başladığını görerek sahaya koştu, takımının gol yemesine engel oldu.

Beşiktaş'ın yıldızı Burak Yılmaz, Konyaspor maçında attığı frikik golünün ardından yaptığı hareketle bir kez daha alkışlandı.

Tecrübeli futbolcu takım arkadaşlarıyla sevindiği esnada Konyasporlu futbolcuların maça başladığını görüp rakip yarı sahaya koştu ve takımının gol yemesine engel oldu.

Burak Yılmaz, Attığı Golden Sonra Takımının Gol Yemesini Önledi

Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla çıktığı 7 maçta 5 gol atarken 1 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Konyaspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

İMPARATOR:

BURAK KOŞTU AMA RAKİP SAHAYA GİREMEDİ KONYANIN NİZAMİ BAŞLANGICINI HAKEM KESTİ GOL OLMA İHTİMALİ COK YUKSEKTI AYRICA MAÇ 2-2 İKEN KONYANIN PENALTISINI VERMEDİ VARA BİLE GİTMEDİ ALİ PALABIYIK DÜN 3 PUANI KONYADAN ALIP BJK VERMİŞTİR BU SENE BU KAÇINCI BE YAV

18
13
yanıtYanıtla
farketmez:

bu adamı hiç sevmem ama. atıyor saygı duyuyorum

24
4
yanıtYanıtla
12345:

OFFFF BE NE ADAMMIŞ. . . . BOŞUNA PRİM VERMEYİN BURAK YILMAZ IN NE OLDUĞUNU TÜRK HALKI GAYET İYİ BİLİYOR

14
14
yanıtYanıtla
...:

BOŞ YAPMA GAYET ETKİLİ BİR ŞEKİLDE TAKIMINA KATKI SAĞLIYOR

yanıt12
yanıt5
anti çakar:

burak falan durdurmadı yavv ali palabıyık haram olsun sana hiç unutmam seneler önce türkiye sanmarino maçıydı rıdvan bu şekilde gol atmıştı 4-1 bitmişti ali palabıyık dün konyanın penaltısınıda vermedi maçı birtaraftan alıp diğer tarafa vermek budur

6
18
yanıtYanıtla
TRASCI:

HADI LEN

yanıt8
yanıt0
SİNAN:

BURAK BJK NİN ÜSTÜNDE BİR FUTBOLCU

4
20
yanıtYanıtla
BJK:

hiç bir futbolcu BJK den üstün olamaz. .

yanıt4
yanıt2
bjk:

sen ahırda mı yaşıyorsun . . .

yanıt4
yanıt4
Atalay:

Kimse bjk dan üstün olamaz

yanıt1
yanıt2
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title