Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş İstifadan Döndü

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından istifa etmeyi düşündü. Soyunma odasına giren Fikret Orman, tecrübeli hocayı istifadan vazgeçirdi.

Beşiktaş- Atiker Konyaspor karşılaşması sırasında Beşiktaşlı taraftarlar, Teknik Direktör Şenol Güneş ve yönetime büyük tepki gösterdi. Maçın son dakikasında Kagawa ile golü bulan siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılsa da, tribünlerin tepkisi maçın ardından da devam etti. 90 dakikanın ardından sahaya çıkan ve tribünlerin 'İstifa' sesleri üzerine el sallayıp 'tamam' diyen Şenol Güneş, soyunma odasına girdikten sonra istifa etmeyi düşünüyordu. Bunu açıklamayı planlayan Güneş, Başkan Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Futbol Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı'nın soyunma odasına gelip yaptıkları konuşmanın ardından fikrini değiştirdi.

"SİZE GÜVENİYORUZ"

Soyunma odasına giden Fikret Orman ve yöneticiler, futbolculara son dakikaya kadar gösterdikleri mücadele için teşekkür etti. Başkan Orman, liderle aradaki puan farkına bakılmadan yarışa devam edilmesini isteyerek, "Futbolda her şey mümkün. Biz bütün maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmeliyiz. Bu konuda size ve hocamıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Orman'ın konuşmasının ardından önce yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, ardından da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve istifa etmeyeceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atiker Konyaspor Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

semavi:

fiko ver parayı gönder şu tiyatrocuyu

9
12
yanıtYanıtla
CO HART:

KES ÇENENİ ZEVZEK TAKIMINA BAK KÜMEYE OYNUYOR

yanıt0
yanıt5
FENERLİ:

Abi adam takımı şampiyon yapmış. Başarılı bir teknik direktör. Bence beşiktaşlılar nankörlük yapmasın

12
7
yanıtYanıtla
ibrahim bulut:

Gecen sene bu adama küfür ediyordunuz şimdi ne oldu insafamı geldiniz

yanıt3
yanıt2
Kartal:

İstifa et para için görev basında kalınmaz. Tazminatı almak için felsefe yapma.

8
10
yanıtYanıtla
STRAFOR:

HAHAHAHAHAHAH NE OLDU LA TİNERCİLER MENOLUM MİLOZOF LEN DİYODUNUZ ŞİMDİ SATTINIZ HEMEN

8
5
yanıtYanıtla
Baran:

Bu karalama kampanyasina destek veren herkesi burdan kiniyorum. Besiktasa gelmis gecmis en iyi Antrenörlerden birisine bu kadar basari yasatmis birisine islik calanlar Besiktasli degildir. Sadece piyondur. Ulan adam Quaresma yi takima kazandirdi be. Hangi macta gördünüz kabinde yerinde oturdugunu. Adam ruhuyla orda. Ayip be. Bir suclu arayacaksaniz müsteriler o zaman yönetimi alin. Adam ne yaptin lan size. o degil suan düsmeye oynayanlar size ne oluyor. Gidin bir mum yakin halinize yanin.

10
2
yanıtYanıtla
co hart:

bu adam 2 sene üst üste şampiyon yaptı uefa da çeyrek final şampiyonlar ligi gruplarundan nagmaglup çıkardı yani siz bu adama basarısız mı diyorsunuz.

9
3
yanıtYanıtla
Cevap:

Bjklılar gibi iki yüzlü taraftar grubu var mıdır acaba ?

8
3
yanıtYanıtla
Gerçek:

tinderden Kafaları güzel

yanıt3
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title