Haberler

Spor Rizespor Başkanı Kartal Okan Hoca ile Devam Etmenin Faydalı Olacağını Düşünüyorum

Spor Rizespor Başkanı Kartal Okan hoca ile devam etmenin faydalı olacağını düşünüyorumAytekin KALENDERRİZE,(DHA)Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Hiç kimse ne bana, ne de yönetimimize karşı karamsar olmadı ve hep koruyucu açıklamalarda bulundular.

Spor Rizespor Başkanı Kartal Okan hoca ile devam etmenin faydalı olacağını düşünüyorum

Aytekin KALENDERRİZE,(DHA)

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Hiç kimse ne bana, ne de yönetimimize karşı karamsar olmadı ve hep koruyucu açıklamalarda bulundular. Bizim başarımız da bu bütünlükten geliyor dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, takımlarının durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sezon başında sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını belirten Kartal, Sezon başında takıma katılan futbolcularımız ilk yarıda takıma iyi bir şekilde entegre olamadı. Bunlar her kulübün başına gelen durumlardır. Ara transferde yaptığımız transferlerin hepsi yerine oturdu. Arkadaşlarımız transferlerde elinden geldiğince ince eleyip, sık dokudular ve en iyisini yapmak için uğraştılar. Ara transfer döneminde elimizden geleni yaptık. Şu anda iyiye doğru gidiyoruz diye konuştu.

FARKLI BİR LİG OYNANIYOR

Birlik ve bütünlük içerisinde kalan haftalarda yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyleyen Kartal, Gerçekten çok farklı bir lig oynanıyor. Önümüzdeki haftalarda yukarıyı da yakalayabiliriz aşağıya da düşebiliriz. Onun için bizim takımımıza güvenmemiz ve ekibimiz için elimizden geleni yapmamız lazım. Bu sadece başkanla olacak bir iş değil. Bizim burada olan her yöneticinin başkan havasında olması lazım. Herkes de zaten öyle ve bu işe sarılıyorlar. Rizespor taraftarı bizi sahipleniyor. Rize'de daha önceden böyle bir dönem yaşandı mı bilmiyor. Taraftarlarımız bizi kötü günlerde de bizim yanımızdaydı. Sosyal medyadan gelen mesajları görüyorum. Hiç kimse ne bana ne de yönetimimize karşı karamsar olmadı ve hep koruyucu açıklamalarda bulundular. Bizim başarımız da bu bütünlükten geliyor. Biz bu birlik ve bütünlüğü bozmadan başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum dedi

OKAN HOCA İLE DEVAM ETMENİN FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Kartal, teknik direktörleri Okan Buruk'un kulüpteki geleceği hakkında da şu açıklamalarda bulundu Okan hoca ile hiç problem yaşamadık. Çok güzel bir sezona devam ediyoruz. Şu an Okan hoca ile geleceğimizin ne olacağı belli değil ama biz devam etmek istiyoruz. Okan hocanın geleceği için başka güzel alternatifler çıkabilir ve bu konuda sesimizi çıkaramayabiliriz. Benim şahsi düşüncem Okan hocamız ile devam etmenin faydalı olacağı yönündedir.

RİZESPOR'DAN ALACAKLARIM DİYE BİR ŞEY OLMAZ

Eski yönetimden kendisi ve Metin Kalkavan dışında kimsenin alacağı olamadığını aktaran Kartal, şunları söyledi Ben kulüp başkanlığımı bıraktığım anda da bunu açıklayacağım. Ben paramı kulübe bağışlayacağım, benim Rizespor'dan alacaklarım diye bir şey olmaz. Bu sadece bilanço gözüküyor. Metin Bey ile bu konuyu henüz konuşmadık. Parayı alıp almayacağı konusunda bir bilgim yok. Yönetici arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyor. Bir sıkıntımız veya problemimiz yok. Para problemini bir şekilde çözüyoruz. Borçlarımızı azalttık çünkü kulübü akıllı yönetiyoruz. Har vurup harman savurmuyoruz. Yanlış futbolcu transfer edip sonra da göndermek için para harcamıyoruz. Benim düşünceme göre Rizespor'un hiç borcu olmadığı takdirde bu yönetim gelen paralarla kulübü kendi kendine yönetebilir. Biz bütçemizi kendimize yetecek şekilde döndürebiliyoruz. Eğer çok sıkışık bir duruma düşersek, yöneticilerimizden gerekeni alabileceğimizi biliyorum. Ben yönetim kurulundaki arkadaşlarımın hepsinden eminim.

YUKARILARA OYNAYACAK BİR TAKIM KURMAK ZORUNDAYIZ

Uzun vadeli sözleşme yapmanın kulüpler adına risk taşıdığını da kaydeden Kartal, Bu nedenle ara transferlerde de uzun vadeli sözleşme yapmamaya çalıştık. Bunun yanında önümüzdeki senenin takımını da şimdiden oluşturmamız gerekiyor. Gelecek sene inşallah yukarılara oynayacak bir takım kurmak zorundayız. Bunun çalışmalarına başladık diyerek sözlerini tamamladı.

FOTOĞRAFLI

DHA- Spor Rize tr 2019-03-11 110146

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kartal Rizespor Kartal DHA Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title