Haberler

Spor Kayserispor'da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Kayserispor'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

İlyas KAPLANKAYSERİ,(DHA)-

Deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 kaybeden İstikbal Mobilya Kayserispor, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor, ara vermeden bu maçın hazırlıklarına start verdi. Çaykur Rizespor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular salonda kondisyon çalıştı. Diğer futbolcular ise, yarı sahada ısınma, topla yürüme, savunma ve hücum antrenmanı yaptı. Sakatlıkları devam eden Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber, Bilal Başaçıkoğlu ve Bernard Mensah antrenmanda yer almadı. Beşiktaş maçında köprücük kemiği çıkan Bernard Mensah antrenmanı kenardan izledi.

KAYBETTİĞİN ZAMAN KAZANANI TEBRİK EDECEKSİN

Antrenman öncesi açıklama yapan teknik direktör Hikmet Karaman, 3-0 yenildikleri Çaykur Rizespor maçına değinerek, Maçtan önce kaldığımız otele gelen, olayları çok iyi bilen, beni çok iyi tanıyan her şeyin farkında olan sağduyulu insanlar var. Bunların hatırına hiçbir şey söylemeyeceğim. Kaybettiğin zaman kazananı tebrik edeceksin. Biz kendi işimize bakacağız. Başarılı ve iyi oynayanı tebrik edeceğiz. Futbol centilmenliği ve kuralları olan bir oyundur. Biz oynadığımız karşılaşmada başarılı olan sporcuların hepsini tebrik ediyoruz dedi.

BİZİM SAHİP OLMAMIZ GEREKEN PUANLAR VAR

Lider Medipol Başakşehir maçına konsantre olmaları gerektiğini kaydeden Karaman, Sadece bizim açımızdan değil, diğer kulüpleri de ilgilidir. Türkiye'de bir yapı var. Bu yapıyı iyi bilmemiz gerekiyor. Şampiyonluğa giden takımlar birbirleriyle yarış halindeyken mutlaka bu takım nasıl çelme yiyecek gibi hesaplara giriyorlar. Hiç kimse bizim düşmanımız değildir. Bizim sahip olmamız gereken puanlar var. Oynadığımız maçın analizini yapıp eksilerimiz doğrularımızı geliştirip hafta sonu oynayacağımız Medipol Başakşehir maçına konsantre olacağız diye konuştu.

BAŞARILI GİDEN SÜREÇLERİ VAR

Deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, kadro darlığını da işaret ederek 14 kişi ile mücadele ettiklerini söyledi. Karaman, şunları söyledi

Bu haftaki rakibimiz 4 senedir ligin şampiyonluğunu kovalayan bir takım. Deneyimli oyunculardan kurulu bir ekip var. Başarılı giden bir süreçleri var. Sende bunu alkışlayacaksın. Biz 14 kişi ile mücadele ediyoruz. Oyuncularımı bir kere kutluyorum. Mücadele ediyorlar ama zaman zaman da hatalar yapabiliyorlar. Geçen hafta Mensah ve Chery'siz puan aldık. Son maçımızdan önce Chery, doğru düzgün antrenman yapmadan çıktı. Bazı pozisyonlarda zorluk çekmemize rağmen giren ve çıkan görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan 14 kişilik savaşçı bir gurubumuz var. Biz geldiğimizden beri bunlarla devam ettiriyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title