Haberler

Real Madrid, Zinedine Zidane'ı Resmen Açıkladı!

Güncelleme:

İspanya Liginde sıkıntılı günler geçiren ve Şampiyonlar Liginde Ajax'a elenen Real Madrid'in, yeni teknik direktörü belli oldu. Real Madrid Kulübü, Arjantinli teknik direktör Santiago Solari'nin görevine son verildiğini ve Zidane ile 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

MAYIS 2018'DE GÖREVİNİ BIRAKMIŞTI

Futbolculuk döneminde formasını giyip birçok başarı yakaladığı Real Madrid'de altyapı takımını çalıştırdıktan sonra 2016'da A takımının başına geçen Zidane, kulübe üst üste 3 kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşatmıştı. Ayrıca Real Madrid ile ikişer UEFA Süper Kupa ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası ile birer La Liga ve İspanya Süper Kupa şampiyonlukları elde eden 46 yaşındaki teknik direktör, Mayıs 2018'de görevini bırakmıştı.

Real Madrid, Zinedine Zidane'ı Resmen Açıkladı!

LİDERİN 12 PUAN GERİSİNDE YER ALIYOR

Sezon başında görev alan İspanyol teknik direktör Julen Lopetegui ve Solari yönetiminde La Liga'da 27 haftada 51 puan toplayan Real Madrid, lider Barcelona'nın 12 puan gerisinde yer alıyor.

97 GÜNDE BİR KUPA KALDIRMIŞTI

Zinedine Zidane, Real Madrid'in teknik direktörlük koltuğunda oturduğu ilk dönemde ortalama 97 günde bir kupa kaldırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zinedine Zidane Real Madrid İspanya Haberler

500

Yorumlar (7)

Zinedine Zidane:

Ronaldo yu Tekrar İstiyorum

10
0
yanıtYanıtla
Pompaci:

Bakalim ronaldosuz ne yapacak

6
1
yanıtYanıtla
zizu:

hayırlı olsun

6
0
yanıtYanıtla
TAKTİK DEHASI ZİDANE:

Zidane efsanedir hem futbolculuğuyla hem de TD olarak. Kaldırmadığı kupa kalmadı neredeyse. 98 Fransa dünya kupası, 3 defa arka arkaya şampiyonlar ligi şampiyonluğu. Şimdiki amaç seneye El Classico lig şampiyonluğunu almak. Chelsea ile görüşüyordu aslında Real Madrid ile anlaşmasına şaşırdım çünkü misyonunu tamamlamıştı orada. Umarım yine başarılı olur Materazziye kafa atan büyük usta :))

5
0
yanıtYanıtla
YSF:

zidane''in gitmesine göz yummak hataydı. mbappe Monaco da iken mutlaka alınmalıydı. PSG''de iken artık imkansız. muhammed salah Harry kane gibi yıldızlar mutlaka alınmalı.

3
0
yanıtYanıtla
Hamdi Gurkaynak:

Parayi verirsen Kasimpasa ile kontrat imzalarim. Benim Kalbimde para vardir, futbol sonra gelir. Parayi veren zurnayi calar veya gol atar, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZZ

0
1
yanıtYanıtla
şimşek:

değişen pek bir şey olmaz, o zamanlar ronaldo vardı.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title