Haberler

Bahçeli: "Size Bu Ülkeyi Bırakırsak Gök Girsin Kızıl Çıksın"

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Size (Millet İttifakı) bu ülkeyi bırakırsak gök girsin kızıl çıksın. Kumpaslarınıza boyun eğersek namertlik sıfatımız olsun" dedi.

Mhp Lideri Devlet Bahçeli, Kırıkkale'de 12 Türk devletinin bayrağı ve mehter marşıyla karşılandı. Kırıkkale Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki miting alanına gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu'nun yanı sıra Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve partililer karşıladı.

Devlet Bahçeli, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda halka hitap etti. Meydanı dolduran kalabalığa seslenen Bahçeli, hedefine Millet İttifakı'nı koydu. Millet İttifakı'na set sözlerle yüklenen Bahçeli, "CHP zillettedir. Zillet İP'e dolanmıştır. HDP zaten zilletin ta kendisidir. SP, ÖDP zilletin yedekleridir. PKK-FETÖ-Türk'e kefen biçen hainler zilletin ana damarıdır. Bu nedenle Zillet İttifakı'na Türkiye'yi bırakamayız. Zillet İttifakı'na belediyeleri teslim edemeyiz. Dağdan temizlediğimiz terörist ve bölücülerin belediyelere doluşmasına göz yumamayız. HDP Kürdistan diyor, CHP sinsi sinsi gülüyor, sessizce onay veriyor. CHP'nin Balıkesir Akçay eski Belediye Başkanının ibretlik halini eminim ki gördünüz, iğrenç sözlerini herhalde duydunuz, PKK'dan yaptığı ilik ve irade naklini ekranlarda nefretle fark ettiniz. Geçtiğimiz günlerde, bir toplantı esnasında, çürümüş bir şahıs, 'Bizim oy Kürdistan'a' diyor. Bunun üzerine CHP'li eski belediye başkanı 'Bize verecek demektir.' sözleriyle suçüstü yakalanıyor, üstelik okunan ezanla alay ediyor. Bitmedi, dahası var. CHP Balıkesir Erdek Belediye Başkan Adayı Fatiha suresiyle dalga geçiyor. Onu dinleyenler kahkahalarla gülüyor. Bu rezaletler milletimizi isyan ettirmiştir. CHP'ye oy verenleri bile öfkelendirmiştir. Malum şahsı disipline sevk etmekle CHP yakayı kurtaramaz, sorumluluktan kaçamaz. CHP, milli ve manevi değerlerimize adeta savaş açmıştır. HDP, Doğu ve Güneydoğu'da sağa sola astığı afişlerde özerklikten, özerk yönetim hedefinden bahsediyor, CHP-İP üç maymunu oynuyor. CHP Genel Başkanı, YPG'ye terörist diyemiyor. YPG'nin Türkiye'ye saldıracağına inanmıyor. PKK'ya hiç ses çıkarmıyor. Bu sırada hain terör örgütü boş durmuyor. Kan dökmeye devam ediyor. Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Furkan Kocaman isimli evladımız, Erasmus Programı kapsamında gittiği Polonya'da PKK'lı caniler tarafından boğazından bıçaklanarak şehit edildi. Acımız çok büyüktür. Evladımıza Allah rahmet etsin, ailesinin başı sağ olsun. CHP'nin, İP'in ittifak içinde olduğu HDP-PKK cinayetlerine şerefsizce, vahşice devam ediyor. Bu alçaklar mı demokrasiyi savunuyor? Bu melunlar mı özgürlüğü müdafaa ediyor? Batsın sizin demokrasi anlayışınız, batsın sizin özgürlük merakınız. Size bu ülkeyi bırakırsak gök girsin kızıl çıksın. Kumpaslarınıza boyun eğersek namertlik sıfatımız olsun" ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu tek ayaküstünde bin yalan söylüyor"

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu tek ayaküstünde bin yalan söylüyor. Zira yalan ruhuna işlemiş, zihni melekelerini istila etmiş. Sakarya'daki Tank-Palet Fabrikasının satıldığını söylüyor, yalan. Ortada satış falan yokken var diyor, yalan. Bir başka ülkenin ordusuna verildiğini söylüyor, yalan. Trump'a tepki göstermediğimizi söylüyor, yalan. Sandık ittifakından bahsediyor, demokrasi güçlerinden söz ediyor, tamamen uydurma, bütünüyle hayal mahsulü. Kılıçdaroğlu'na soruyorum: Yabancı güçlerden silah alsak daha mı iyiydi? Savunma sanayinde yerlilik ve millik oranının yüzde 68'e çıkması mı seni üzüyor, bu mu uykularını kaçırıyor? Ülke kaynaklarının verimli kullanılması seni huzursuz mu ediyor? Bir defa Sakarya'da kurulu bulunan ve Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne ait olan Tank-Palet Fabrikası satılmadı, yalnızca işletme hakkı 25 yıllığına devredildi. Satış yokken var diye çığlık atmak yalancılığın daniskasıdır. Kılıçdaroğlu ve zillet ortaklarına baksak, yabancıların eline avucuna mahkum olmamız kaçınılmazdır. Aziz Atatürk manda ve himayeye hasımdı. Bugünün CHP'si manda ve himaye hayranı. Aziz Atatürk tam bağımsızlık yanlısı idi. Bugünün CHP'si tutsaklığa meraklı. Aziz Atatürk emperyalizmin amansız düşmanıydı. Bugünün CHP'si emperyalizmin taşeronu. Şunu biliniz ki, aziz Atatürk yerinden kalksa bunların alayını müstevlilerle birlikte kovalar, yakaladığı yerde de denize dökerdi. CHP'ye oy veren kardeşlerime yazıktır, yapılanlar haksızlıktır. Arife günü yalan söyleyenin, bayram günü yüzü kara çıkar. CHP Genel Başkanı'nın yüzü ise şimdiden simsiyahtır. Olan bitenler ayıptır, utanmazlıktır, aymazlıktır, kepazeliktir. İnsanı yalan kadar alçaltan bir şey yoktur. CHP yönetimi aşağıların aşağısına çakılmıştır. İP aynı yolun yolcusudur. Yalan umut hırsızlığıdır, vicdan cinayetidir, günahkarlıktır. Yalan varsa güven yoktur, huzur yoktur, sadakat yoktur. Bu CHP'de güven kalmamıştır. Bu CHP'de huzur kalmamıştır. Bu CHP'de vatan ve millet sevgisi sıfırlanmıştır. Zillet İttifakı Türkiye'nin kuyusunu kazıyor. Ama kazdıkları kuyuya kendileri düşecek. Zillet İttifakı milli varlığımızı baltalıyor. Ama her balta darbesi kendilerine değecek. Zillet İttifakı çamurdur, çürümedir, çukurdur, çözülmedir, çarpıklıktır. Buna karşılık Cumhur İttifakı helaldir, hakikattir, dürüsttür, millidir, samimidir, adam gibi adam olanların kutlu bir beraberliğidir" diye konuştu.

"Biz vatan diyoruz, bunlar patates diyor"

Bahçeli konuşmasını, "Biz vatan diyoruz, bunlar 'patates' diyor. Biz bayrak diyoruz, bunlar 'patlıcan' anlıyor. Biz 'beka' diyoruz, bunlar 'soğan' cücüğü algılıyor. Vatanı kaybedersek yiyecek ekmeğimiz olmaz diyoruz. Bunlar, 'YPG bize mi saldıracak?' diye alay ediyor. Zilletin tavır ve davranışı tam manasıyla husumettir. Bakınız istiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy nasıl seslenmişti: 'Sahipsiz olan memleketin batması haktır; Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.' Varsın zillet, zilletliğini yapsın. Varsın illette buluşsunlar. Varsın kaos ve krizde anlaşsınlar. Zillet varsa, karşılarında Kırıkkale vardır, millet vardır, cumhur vardır, cumhurun ruhu ve iradesi vardır. Her şeyin üzerinde de Allah vardır. Kırıkkale şehidimizin şühedamızın kemiklerini sızlatmayacak, terör işbirlikçilerine, PKK/YPG'yi masumlaştırmaya çalışan zillete ve Furkan yavrumuzun katillerine hesabı soracaktır. Kırıkkaleli zulme rıza göstermez, ihaneti affetmez, Türklüğün bekasına asla gölge düşürmez. Çünkü Kırıkkale Türk'tür, Türk milletinin yılmaz neferi, yıkılmaz kalesidir" şeklinde tamamladı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Devlet Bahçeli MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title