Haberler

    Akıllı Telefonunuzu Pc'de Kullanacağınız Microsoft Özelliği Çok Yakında Çıkacak

    Microsoft, geçtiğimiz senenin Ekim ayında telefonunuz ve bilgisayarınız arasında bağlantı kurabileceğiniz Your Phone özelliğini tanıtmıştı. Çıkan bazı haberlere göre bu özelliğin kullanıcılarla buluşmasına oldukça az bir zaman kaldı.

    Geçtiğimiz sene Ekim ayında New York'ta düzenlenen bir etkinlikte Microsoft, Your Phone adlı bir uygulamanın duyurusunu yapmıştı. Teknoloji devinin geliştirdiği uygulama sayesinde Android telefonların ekranları bilgisayarlara yansıtılabilecekti. Çıkan son haberlere göre, bu özellik yayınlamaya hazır duruma geldi. Microsoft'un oldukça yakın bir zamanda Insider kullanıcıları için bu uygulamayı kullanıma açması bekleniyor.

    Bu özelliği kullanabilmek için bilgisayarınızın BTLE çevrebirimi modunu desteklemesi gerekiyor. Ayrıca telefonunuzun da Androd 7.0 ve üstü bir işletim sistemine sahip Samsung Galaxy S8 veya Galaxy S9'dan biri olması gerekiyor. Farklı cihazlar ise ilerleyen süreçte eklenecek.

    Your Phone uygulaması Andorid telefonunuzdan mesaj göndermenizi ve mesaj almanızı sağlayacak. Ayrıca telefonunuzun galerisindeki görsellere de bakabileceksiniz. Uygulamanın özelliklerinin bu kadar kısıtlı tutulması kullanıcılar açısından iyi görünmeyebilir.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Microsoft New York Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title