Haberler

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri: Juventus 3-0 Atletico Madrid / Manchester City 7-0 Schalke 04

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda dün iki maç oynandı. Manchester City ise Schalke 04'ü adeta gole boğdu ve 7-0 yenerek adını son sekiz takım arasına yazdırdı. Juventus, Atletico Madrid karşısında Ronaldo'nun hat-trick yapması ile 3-0 kazanarak turu geçti. İşte Şampiyonlar Ligi maç özetleri ve günün programı...

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmalarında dün gece iki maç oynandı ve toplam 10 gol atıldı. Juventus, ilk maçta 2-0 yenildiği Atletico Madrid'i Ronaldo'nun golleri ile 3-0 yenerek turu geçti. Diğer maçta ise Manchester City, Schalke'yi 7-0 yendi ve çeyrek finale kalan diğer takım oldu. Şampiyonlar Ligi maç özetleri, turu geçen takımlar ve devler liginde günün programı...

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ ÖZETLERİ

Juventus - Atletico Madrid Maç Özeti

Juventus, deplasmanda 2-0 yenildiği İspanya temsilcisi Atletico Madrid'i Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında konuk etti. Ev sahibi takım, yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun "hat-trick" yaptığı maçı 3-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmada bir tanesi penaltıdan olmak üzere 27, 48 ve 86. dakikalarda rakip fileleri havalandıran Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasından itibaren attığı gol sayısını 124'e çıkardı. Böylece Şampiyonlar Ligi'nde 8'inci kez "hat-trick" yapan Cristiano Ronaldo, bu alandaki turnuva rekorunun sahibi Barcelonalı Lionel Messi'yi de yakalamış oldu.

Manchester City - Schalke 04 Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'nde günün diğer maçında Manchester City, deplasmanda 3-2 yendiği Schalke 04 ile seyircisi önünde karşılaştı. Manchester City, Sergio Agüero'nun ilki penaltıdan olmak üzere 35 ve 38'inci dakikalarda, Leroy Sane'nin 42'nci dakikada attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İkinci devrede farkı daha da açan Manchester City, 56'ncı dakikada Raheem Sterling, 71'inci dakikada Bernardo Silva, 78'inci dakikada Phil Foden ve 84'üncü dakikada Gabriel Jesus'un kaydettiği gollerle mücadeleden 7-0 galip ayrılarak çeyrek finale çıktı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNALE KALAN TAKIMLAR

Ajax

Manchester United

Porto

Tottenham Hotspur

Juventus

Manchester City

Günün Programı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşları, bugün TSİ 23.00'te başlayacak Barcelona-Olympique Lyon (0-0) ve Bayern Münih-Liverpool (0-0) maçlarıyla sona erecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title