Haberler

Beşiktaş'ta Taksiyle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul'da kontrolden çıkan bir otomobil, yol ortasında bulunan demirleri aşarak karşı yönden gelen ticari taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İstanbul Beşiktaş'ta sabah saatlerinde kontrolden çıkan bir otomobil yol ortasında bulunan demirleri aşarak karşı yönden gelen taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası takside bulunan iki kadın yaralanırken, sürücü de araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti.

Kaza Beşiktaş, Barbaros Caddesi'nde sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otomobil, Barbaros Bulvarından Taksim istikametine giderken henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Otomobil yol ortasındaki demir bariyerleri aşarak karşı yönden gelen Ebubekir Beyter'in kullandığı taksiyle kafa kafaya çarpıştı.

2 YARALININ DURUMU CİDDİ

Otomobilde bulunan 2 kişi yara almazken, taksi sürücüsü araçta sıkıştı. Takside bulunan 2 kadın yolcu da yaralandı. Kaza sonrası yoldan geçen vatandaşlar yardıma koşarken bir yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı iki kadın yolcuya ilk müdahaleyi yaparak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralı iki kadın yolcunun sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta Taksiyle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

İtfaiye ekipleri takside kaza sonrası sıkışan Ebubekir Beyter'i kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada sağlık görevlileri de takside sıkışan sürücüye bulunduğu yerde müdahale ederek hayatta tutmak için çaba saffetti. Sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen sürücü Ebubekir Beyter hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri de Beyter'in cansız bedenini çalışmalar sonucunda araçtan çıkardı. Beyter'in cansız bedeni ambulansla hastane morguna kaldırıldı. Bu sırada taksi sürücüsünün iş arkadaşı olay yerine gelerek polisten bilgi aldığı görüldü.

Beşiktaş'ta Taksiyle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazaya neden olan otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü olay sonrası gözaltına alındı. Trafik polisleri yaptıkları alkol kontrolünde sürücüsünün 0.93 promil alkollü olduğu öğrenildi. Sürücü ve beraberindeki arkadaşı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Yolun temizlenmesinin ardından polis ekiplerinin kontrollü verdiği yol tamamen açıldı. Polis ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Taksiyle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (13)

Tüh sizin kalıbınıza:

Yazık günah be! Adam ekmek parası için saatlerce direksiyon sallıyor. Sen gel alkollü araç kullan hem de taksim gibi 7/24 trafik olan bir yerde hızlı araç kullan masum bir insanın hayatını kaybetmesine yol aç!!! geride kalan 2 kişinin durumu meçhul zaten Allah böylelerine akıl fikir versin ne diyim. Bu ülkede emekçiysen değerin yok. Gelir şımarık adamın teki sen ekmek parası kazanmaya çalışırken seni katleder!!!!!

8
0
yanıtYanıtla
CİNAYET:

Olan taksiciye oldu, Allah rahmet eylesin. . .

8
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

OLAN GARIBAN TAKSICIYE OLMUSSS :(

5
1
yanıtYanıtla
ferhat:

sorma ya hepsi garibanlıktan ölüyor ondan milyon lira taksi plakaları

yanıt0
yanıt0
Cevap:

Çarpan kişi adam öldürmekten ceza yemesi gerekir kanımca. Kaza veya değil taksicinin ailesine yazık oldu.

5
0
yanıtYanıtla
subab:

beyaz araba sağlammış. demir bariyerleri aşmış sonra çarpmış. ölen olmamış. daha az hasar almış. ölen kişiye allah rahmet eylesin.

3
1
yanıtYanıtla
peki neden:

neden taksi ile carpisan otomobil karsi seritte? hani taksinin seridine gecmisti beyaz otomobil? fotografa duzgun bakalim haber mi yanlis yoksa fotograf mi?

1
1
yanıtYanıtla
metin:

Trafikte o kadar çok davar varki 2 kere makas attı diye kendini rally sürücüsü zannediyor sanki hız yapacak yol var

2
0
yanıtYanıtla
Ayça nur:

Çok dogru soyluyorsun arkanda solu kuvvetli dayın olacak oldur mahkemeye Karını getır ceza almadan kurtul

yanıt0
yanıt0
bozkurt:

taksicinin hatası kesinlikle

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title