Haberler

    Yeni Windows 10 Güncellemesi ile Android Telefonlar Bilgisayardan Kullanılabilecek

    Microsoft'un Windows Phone ile işi bittiğinden beri, teknoloji devi diğer iki büyük akıllı telefon işletim sistemiyle entegrasyon peşinde, özellikle de bu çabada Android göze çarpıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında, 'Your Phone' adlı bir uygulamayla bilgisayarlara mesajları ve fotoğrafları hızla aktarma özelliği kullanıcıya sunulmuştu. Microsoft, bugünden itibaren, Android telefonların ekranını bilgisayara yansıtmanıza olanak tanıyor. Bu da mobil uygulamalarınıza tam erişim yapabileceğiniz anlamına geliyor.

    Özellik, Windows 10 Insider'ın en son sürümünde kullanıma sunuluyor. 'Your Phone' uygulamasındaki değişiklerin hayata geçmesiyse birkaç gün sürebilir. Ne yazık ki özellik şu an için yalnızca Android 7.0 üzerindeki işletim sistemlerini destekliyor.

    Ayrıca, özelliği kullanmak için bilgisayarınızda düşük enerjili çevresel rolleri destekleyen bir Bluetooth radyo donanımına ihtiyacınız var. Microsoft'un bu özelliği barındıran tek bilgisayarı şu an sadece Surface Go olduğu için, diğer bilgisayarlarda bu özelliği kullanmayı dilediğinizde Bluetooth donanımını kendiniz değiştirmelisiniz.

    Microsoft, bu özelliği zaman içinde daha fazla telefona ve bilgisayara getirmeyi planlıyor. Bahsini ettiğimiz özellikler, Windows 10'un bir sonraki ana sürümüne kadar pek yaygın olarak kullanılmayacak, bu nedenle şirketin henüz her şeyi güzelce kontrol edecek vakti var.

    Microsoft, bilgisayara bir tür ekran yansıtma uygulayabilen ilk firma değil. Örneğin Dell'in Mobile Connect adında bir uygulaması var ve Play Store'da zaten bu özelliği bulundurduğu iddiasında olan çeşitli uygulamalar bulunuyor. Ancak doğrudan Windows 10'a bu özelliğin gelmesi, milyonlarca kullanıcıyı taban alacağı için daha başarılı ve güvenli telefon/bilgisayar entegrasyonu için sahne oluşturuyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Microsoft Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title