Haberler

Rumen Basını: Lucescu Oğlu ile Birlikte Beşiktaş'a Geliyor

Güncelleme:

Beşiktaş, Şenol Güneş'in yerine yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken Rumen basını Lucescu'nun oğluyla birlikte siyah beyazlı ekibe geleceğini iddia etti.

Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçtiğinin açıklanmasının ardından Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla beklenirken Rumen basınından konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Romanya'da haftalık olarak yayım yapan derginin haberine göre; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mircea Lucescu ve oğlu Razvan ile görüştüğü ve iki ismin gelecek sezondan itibaren siyah beyazlı ekipte göreve başlayacağı belirtildi.

Rumen Basını: Lucescu Oğlu ile Birlikte Beşiktaş'a Geliyor

Haberde Lucescu'nun sportif direktör, oğlu Razvan'ın ise teknik direktör olarak çalışacağı ve Siyah Beyazlılar'ın iki isimle yıllık 2 milyon euro'dan ikişer yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Anlaşmanın henüz resmiyete dökülmemesinin altında yatan nedeninse Razvan'ın şu anda sadece PAOK'a odaklanmak istemesi olduğu öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Şenol Güneş Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (9)

DEGO:

SÜPER OLUR. BU İKİSİ EĞER GELSİN LİGİ HOPLATIR. BİR BJK LI OLARAK İSTERİM.

3
4
yanıtYanıtla
....BEŞİKTAŞ:

...oğluyla mı geliyor ....kayınvalidesi dedesi. veya akrabalarından bir kaç kişi daha....yazıklar olsun ..koca TC de hocalık yapacak yokmu... şimdi bir şey diyemem herkes zıplayacak....boş ver gitsin neyse

5
1
yanıtYanıtla
....BEŞİKTAŞ:

....ahı gitmiş vahı kalmış bir ihtiyardan medet uman böylesi şuursuz taraftar olduktan sonra ....BJK nın başına ODUN getirsen alkışlarla??

5
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Tazminat maddesi koymazsa gelsin. iyi niyetini görelim aksi halde karşıyım

3
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Oğlu, gelini, torunu torbası hepsi gelsin besleriz

2
2
yanıtYanıtla
Muro:

Akıl hocası olarak babasını da getirecekse oğluna ihtiyaç niye?

3
1
yanıtYanıtla
Turkoglu:

Dogru hamle. Yaşlı deniliyor fakat en azından geçiş süreci için Beşiktaşımıza faydalı olacaktır. Bilip bilmeden itiraz etmeyin bu adama!!

1
2
yanıtYanıtla
Ohaaa:

Bu kadar boş insanlardan kurulu bir lig olamaz ya Lucescu nun oğlu ne ya Allahım yarabbim izlemeyin abicim bu ligi yazık gidin İngiltere Almanya izleyin keyif alın

1
2
yanıtYanıtla
rewillion gs:

Beşiktaş''a tabi ki gelebilir önemli olan ne olarak geleceğidir . Lucescu iyice yaşlandı fakat Beşiktaş''ı düşünecek aklı ona kim veriyor kim teşvik ediyor ?

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title