Haberler

Şampiyonlar Liginde Çeyrek Finale Kalan Takımlar Belli Oldu! İşte Kura Tarihi

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde son 16 turu Bayern Münih-Liverpool ve Barcelona-Lyon maçlarıyla tamamlandı. 2008-2009 sezonundan sonra ilk kez 4 İngiliz takımı çeyrek finale kalırken, kuralar 15 Mart Cuma günü 14.00'te çekilecek.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında son 16 turu rövanşları, 2 maçla tamamlandı. Lyon'u 5-1 ile geçen Barcelona ve Bayern Münih'i 3 golle saf dışı bırakan Liverpool, Şampiyonlar Liginde çeyrek finale yükseldi.

4 İNGİLİZ TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

Turnuvada İngiltere'den Tottenham, Manchester United, Manchester City, Liverpool, İspanya'dan Barcelona, İtalya'dan Juventus, Hollanda'dan Ajax, Portekiz'den Porto çeyrek finalde mücadele edecek.

Şampiyonlar Liginde Çeyrek Finale Kalan Takımlar Belli Oldu! İşte Kura Tarihi

ÇEYREK FİNAL KURALARI CUMA GÜNÜ ÇEKİLECEK

Şampiyonlar Liginde çeyrek final kura çekimi 15 Mart Cuma günü 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşecek. Çeyrek final maçları, 9-10 ve 16-17 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Barcelona Lyon Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

AJAX:

AJAX FİNALDE

3
5
yanıtYanıtla
zaza:

kupa liverpool veya juventusun

7
1
yanıtYanıtla
mert:

manchester city - juventus final oynar

4
2
yanıtYanıtla
Mert ekin:

Ronaldo real de kalsaydı real ve atletico çeyrek finalde olurdu..real i ronaldosuz oluşu atleticoyu da ronaldolu juventus eledi.. Ronaldo gitti ispanya bitti beyler..

1
0
yanıtYanıtla
hımmmm:

inglizleri birbirlerine verip Barcelona ve Juventus''a ise Ajax ile Porto kalıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title