Haberler

11 Aylık Nisan Bebeğin Cansız Bedeni, Atık Su Çukurunda Bulundu

Güncelleme:

Konya'da annesinin evde yalnız bıraktığı 11 aylık Nisan Düriye Bayrakçı, emekleyerek gittiği evlerinin arkasındaki atık su çukuruna düşerek korkunç şekilde can verdi.

Konya'nın Emirgazi ilçesinde 11 aylık Nisan Düriye Bayrakçı'nın cansız bedeni, evlerinin arkasındaki atık su çukurunda bulundu. Bebeğin, annesi ahırda hayvanlara yem verirken emekleyerek evden çıkıp, çukura düştüğü üzerinde duruluyor.

HAREKETSİZ HALDE BULDU

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kale Mahallesi'ne bağlı Hamdiler Yaylası'nda meydana geldi. Selda Bayrakçı (28), bebeği Nisan Düriye'yi evde bırakıp hayvanlara yem vermek için ahıra indi. Bir süre sonra geri dönen Bayrakçı, kızını evde bulamadı. Kızını aramaya çıkan Selda Bayrakçı, Nisan Duriye'yi evin arkasında üstü açık, içerisinde bir miktar su bulunan atık su çukurunda hareketsiz buldu.

KAYINBİRADERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Eşi tarlada çift süren Selda Bayrakçı, kayınbiraderi Zafer Bayrakçı'dan yardım istedi. Zafer Bayrakçı, yeğenini sudan çıkararak Emirgazi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorların yaptığı kontrolde bebeğin öldüğü belirlendi.

EMEKLEYEREK GİTMİŞ

Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Evin giriş kapısının açık, 2 metre derinliğindeki çukurla mesafenin ise yaklaşık 16 metre olduğu tespit edildi. Evden emekleyerek çıkıp, çukura düştüğü üzerinde durulan minik Nisan'ın cansız bedeni, otopsi için Konya'ya gönderildi.

İşte olay yerinden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Haberler

500

Yorumlar (20)

Hulya:

Herkes oturdugu yerden ahkam kesmesin birde o anneye sormak lazim hic bir anne boyle olsun istemez ama sehirde oturan anne ile koyde oturan anne bir degil.

13
0
yanıtYanıtla
can:

evin 16 m. yakınına neden kuyu açıldı açıldı ise neden üstü kapanmadı kapanmadı ise neden evin kapısı açık bırakıldı ve çocuk evden çıkar çıkmaz su kuyusuna nasıl yönlendi de çukura düşdü vb. birçok soruların cevap bulması gerekir.

10
2
yanıtYanıtla
nkk:

resmen katledildi 1 yasinda bebegi yalniz birakmak basli basina bir suc zaten. aci ama gercek bu,

8
1
yanıtYanıtla
ilknur:

Senin gibi kadını Allah kahretsin. . . Anne demiyorum. çünkü bir anne 11aylık çocuğu evde yanlız bırakmaz. . . ya çocuğuda al yanına yada kapıyı kapat çocuk emekliyo biliyosun beyinsiz

2
7
yanıtYanıtla
Nur:

Beyinsiz diyorsun ya senin ne kadar beyninin olduğunu sorgulamak lazm.o kadının nasıl yandığını sen biliyormusun kızıma bir kez bakayım diye ortalığı yiktigindan da haberin varmı burada boş yapma da ilk önce insan ol

yanıt0
yanıt0
Hilal:

Asıl senin gibi kadını Allah kahretsin vicdansız köpekler kim ister yavrusunun ölmesini vade geldimi kimse bişey yapamaz o kadın onu başının üstünde de taşısa rabbim almak istedikten sonra canını her türlü alır o kadın neler yaşıyor sen biliyor musun Allahtan bir korkun şunları yazarken kendi evladınızı kaybettiğinizi düşünün bunun ölümüylede sizi suçladıklarını biraz edepli olun

yanıt1
yanıt0
......:

Allah senin gibi kadını kahretsin Allahtan korkun be

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

nisan isim olarak verilirmi yahu.

1
7
yanıtYanıtla
Emekli Öğretmen:

Çok Dogru Söylüyorsun Dünür.

yanıt1
yanıt4
sivri zeka:

Allah aşkına ailenin yaşadığı eve bir bakın. kim bilir nice dertleri var. Türkiye''mizin en ücra yerlerine bile dokunamadıktan, ordaki insanlara gerçekten insan yerine koyamadıktan sonra güzel bir konut ferah bir yaşam en önemlisi iyi bir eğitim sağlayamadıktan sonra 15 nesil sonra bile aynı haberler okunur.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title