Haberler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın Yerine Jorge Jesus Getirilecek

Güncelleme:

Sezona Cocu ile başlayan fakat çok kötü bir performans sergileyen Fenerbahçe'de Başkanı Ali Koç, taraftarın çok istediği Ersun Yanal'ı göreve getirmiş fakat beklenen performans yine alınamamıştı. Koç'un yeni sezon için takımın başına Jorge Jesus'u getirmek istediği belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının Fenerbahçe'den 5 milyon euro istediği söylendi.

Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz yönetimiyle birlikte radikal bir karar alarak Aykut Kocaman'a teşekkür edip Phillip Cocu'yla anlaşmaya varan Başkan Ali Koç Hollandalı teknik adama 10 hafta dayanabilirken, camia ve taraftarların inanılmaz baskısı Koç'u Ersun Yanal tercihine itmesine neden olmuştu.

'BU SEFER CAMİANIN BAŞINI EĞMEYECEĞİM'

Ersun Yanal'ı göreve getirir getirmez ikinci yarının lideri olma yönünde hedef koyan fakat tecrübeli teknik adamla bunu başaramayan Ali Koç'un sezon sonunda Yanal'la da yollarını ayıracağı öğrenildi. Ligde çıktığı 10 maçta sadece 3 galibiyet alan ve ilerisi için umut vermeyen Ersun Yanal'ı uzun vadede düşünmeyen Ali Koç'un bu sefer kalitesini ispat etmiş tartışılmayacak bir hocayı takımın başına getirmeyi planladığı bildirilirken, Koç'un hedefindeki ilk ismin Jorge Jesus olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın yerine Jorge Jesus Getirilecek

JORGE JESUS 5 MİLYON EURO İSTEDİ

Son olarak Al Hilal takımında çalışan ve 30 Ocak'ta Arabistan kulübüyle yollarını ayıran Jorge Jesus için girişimlere başlayan Ali Koç'un tecrübeli teknik adamın avukatı Hugo Vaz Serra ile masaya oturduğu ifade edilirken, Jesus'un avukatının Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro istediği öğrenildi.

Önümüzdeki sezon takımı baştan aşağı değiştirecek olan Ali Koç'un anahtarları Jorge Jesus gibi bir teknik adama teslim etmeyi istediği anlaşılırken, Fenerbahçe'nin 64 yaşındaki çalıştırıcıyla görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. (Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Ersun Yanal Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (79)

KELALOĞLU:

BENİ GETİRİN VALLA AYLIK BEŞ BİN TL RAZIYIM. ŞU ANKİ DURUMUNDAN DAHA İYİ YERDE OLUR

24
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

MEZARDAN DERWALİ ÇIKARIP GETİSEN GENEDE HAVA CIVA, BU TAKIM HARAM KUPALARIN CEZASINI ÇEKİYOR. 2010 ŞİKE KUPASINI TS. YE VERİN 4 KURBAN KESİN VE BİZ ŞİKE YAPTIK DİYE YAYIN YAPIN O ZAMAN HUZURA ERECEKSİNİZ. HA UNUTMADAN HOCA KONUSUNDA ACELE ETMEYİN PTT 1. LİGE ERSUN YALAN FAZLA BİLE. BOŞA CORCA HANSA PARA KAPTIRMAYIN.

8
9
yanıtYanıtla
Saygı:

Şu an vatan hayini olarak yurt dışında sığınmacı olarak yaşayan savcı ve hakimlerin şike dediği şeyden bahsediyor olmalısın.

yanıt0
yanıt2
ŞAPKACI:

EVET AYMAM GEL AYDIR. DÜZELTME 40 KURBAN OLACAKTI:)))

yanıt1
yanıt0
ŞAPKACI:

DAVUT KARDEŞ BAZI YERLERDE SENDE TAM HAR BÜYÜK YAZIYORSUN! SAHTEN DEĞİLSE O YAZANLAR BENİ TAKLİT ETMENDE PEK HOŞUMA GİDİYOR.

yanıt1
yanıt1
KOSKA:

AYKUT HOCA DURURKEN BAŞKASINA GEREK YOK. BİRDE ALT YAPIYA ÖNEM VERİN BİR YABANCI FUTBOLCUYA VERDİĞİNİZ PARAYLA 100 FUTBOLCU YETİŞTİRİRSİNİZ. TÜM TAKIMLARIMIZIN YÖNETİCİLERİNE BAKAN BEYE İLETİN .

12
2
yanıtYanıtla
Kral olma adam ol:

Aykutu getirin bunlara 10 çeker. .kötü takımı bile ikinci yapmıştı...biraz futbol bilginiz varsa....yabancıdan hüsran olur ancak. .yabancılar sahiplenmiyor takımı. ...her türlü. ..yerli...ne yapıp edin aykutu getirin....gerisi hikaye....

11
3
yanıtYanıtla
PENDİKli halo dayı:

bence ümraniye sporun hocasını getirsin daha iyi olur gerçek diyorum aykut hocadan başka hoca fenere olmaz uymaz

12
1
yanıtYanıtla
ENSAR:

BENCE ALİ KOÇ ERSUN YANALLA BERABER KENDİSİ DE GİTSİN!!! AZİZ BAŞKAN GERİ GELSİN MAHVETTİLER FENERBAHÇEYİ YAZIKLAR OLSUN. . .

11
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

YANİ KISACA DİYORSUN Kİ; BİZ ŞİKE YAPMADAN BİR HALT EDEMEYİZ. . .

yanıt1
yanıt2
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title