Haberler

    8 Parçaya Bölünen Emlak Zengininin Oğlu: Tek Tesellimiz; Bir Mezar Taşı Olacak

    ANTALYA'da yaşayan ve çok sayıda gayrimenkul sahibi olan 82 yaşındaki Asım Bayram'dan hber alamayan Almanya'daki oğlu Mevlüt Bayram, 22 Ocak'ta polisi arayarak, kayıp başvurusunda bulundu.

    ANTALYA'da yaşayan ve çok sayıda gayrimenkul sahibi olan 82 yaşındaki Asım Bayram'dan hber alamayan Almanya'daki oğlu Mevlüt Bayram, 22 Ocak'ta polisi arayarak, kayıp başvurusunda bulundu. Polis, emlak zengini Bayram'ın kaybolduğu gün yeni bir ev almak için emlakçıyla buluşmaya gittiğini ve üzerinde 600 bin TL olduğunu tespit etti. Bayram'ın Kepez'e bağlı Varsak Mahallesi'ndeki ormanlık alanda görüldüğü belirlenince söz konusu alanda 25 Şubat günü arama yapıldı. Ancak sonuç alınamadı.

    DERİN DONDURUCUDA ŞOKLANMIŞ

    Polis ekipleri, 11 Mart'ta da Döşemealtı ve Kepez ilçelerinde eş zamanlı arama gerçekleştirdi. Çevrede kadavra ve dedektör köpeklerle Bayram'ın izi sürüldü. Havadan İHA'ların destek verdiği aramada Asım Bayram'ın cesedi, 8 parçaya bölündükten sonra toprağa gömülmüş halde bulundu. Bayram'ın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü, cesedinin 8 parçaya ayrılıp, derin dondurucuda şoklandıktan sonra toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

    BİRLİKTE YAŞADIĞI 5 KİŞİ YAKALANDI

    Antalya polisi önceki gün yaptıkları operasyonla cinayet zanlısı olarak Bayram'ın birlikte yaşadığı Ferluga K. ile M.G., M.Ö., M.S. ve Ç.K'yı gözaltına aldı. Asım Bayram'ın zanlılar tarafından parçalanan 07 GN 817 otomobiline ait bazı parçalar da satıldıkları kişilerde ele geçirildi. Sorguları süren zanlılar yarın adliyeye sevk edilecek.

    EN ZOR GÖREV

    Asım Bayram'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından bugün oğlu Mevlüt Bayram tarafından teslim alındı. Bayram, "Bir babaya karşı en zor görevimizi yerine getiriyoruz. Çok üzüldük. Tek tesellimiz bir mezar taşının olacak olması" dedi.

    Bayram'ın cenazesi, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Salur Beldesi'nde yarın öğlen kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Antalya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title